Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
imho dobrze zrobił - ewidentnie to nie jego dziecko. Gówniak myśli że może latać i wypierdalać inne mniejsze dzieci i sie zdziwił że mamusia nie broni. Na następny raz pomyśli
"Dobrze zrobyl" czyli jak rozpoznac mentalnego Janusza.... Kto by to pomyslal zeby bobas latal sobie beztrosko po placu zabaw?? ... jak ja gardze takimi cieciami jak ty i ten kitajec.
jak ja gardze takimi cieciami jak ty i ten kitajec.
jeśli los ci spłata figla i zalejesz formę i kilka lat później jakiś gówniak bedzie lał twojego gówniaka to ci radzę odwróć głowę i udaj ze ten bity to nie twoje dziecko, nie będziesz mentalnym januszem
Mój syn od małego jest uczony poszanowania dla innych, żeby nie bił innych bez powodu, nie zabierał im ich rzeczy, itp, itd, ale ma powiedziane, że jak ktoś naruszy te zasady w jego stronę to zdecydowanie ma zareagować. Gdy ktoś go uderzy może oddać, jak ktoś mu coś zabierze co jest jego ma zareagować. Wszystko w zalezności od sytuacji Gdyby każdy rodzic nauczył tego swoje dzieci to nie było by problemów jak z filmiku powyżej.
Kto nie ma dzieci niech się nie wypowiada bo w dupie był i gówno widział.
Mój syn od małego jest uczony poszanowania dla innych, żeby nie bił innych bez powodu, nie zabierał im ich rzeczy, itp, itd, ale ma powiedziane, że jak ktoś naruszy te zasady w jego stronę to zdecydowanie ma zareagować. Gdy ktoś go uderzy może oddać, jak ktoś mu coś zabierze co jest jego ma zareagować. Wszystko w zalezności od sytuacji Gdyby każdy rodzic nauczył tego swoje dzieci to nie było by problemów jak z filmiku powyżej.
Ktoś kto ma dziecko lub dzieci i pierdoli takie głupoty to musi iść się wysrać, bo gówno przez niego gada.
Chyba dwa różne filmy oglądaliśmy, ja widzę dorosłego faceta, który szarpie, popycha i rzuca małym dzieckiem, więc nie wiem jak ma się do tej sytuacji Twój komentarz i ostatnie zdanie.
ja widzę dorosłego faceta, który szarpie, popycha i rzuca małym dzieckiem, więc nie wiem jak ma się do tej sytuacji Twój komentarz i ostatnie zdanie.
Sprawa się rozeszła o to, że tamten dzieciak mu prawą łapą przewrócił dziecko tego gościa więc stary sie wkurwił (pewnie ten mały kaszojad zapierdalał bez nadzoru cały dzień mi miał wyjebane na inne dzieci bo był względnie większy od pozostałych). Zobacz dokładnie w 3 sekundzie filmu na 0.5x predkości jak bierze i to mniejsze dziecko reką popycha aby upadło.
Stary sie wkurwił i też go popchnął. Mały nie miał w domu żadnej dyscypliny (na 99% samotna matka go wychowuje) i nigdy nie był skarcony za złe zachowanie więc leci z łapami do tatusia a wkurwiony tatuś znów go odpycha ale bardziej stanowczo... A MAŁY KASZOJAD DALEJ NIE OGARNIA i leci po raz kolejny.
To jest efekt wychowania dziecka które nie zna konsekwencji swojego zachowania. Nigdy nie był zdyscyplinowany ani uderzony a mamusia pewnie zawsze go broniła więc czuł się mocny nawet do gościa któremu sięgał tylko do kolan.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów