...życie biznesmenowi w Brazylii. Teraz powinien iść pod pomnik Jezusa do Rio na kolanach.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Co się odwlecze.To nie uciecze.
Rewolwer, w brew internetowym mitom, dość łatwo zaciąć. Bęben jest ciasno spasowany z korpusem i wystarczy, że jest zasyfiony albo wejdzie tam jakiś paproch z kieszeni.
MarekJarek1 napisał/a:
Rewolwer, w brew internetowym mitom, dość łatwo zaciąć. Bęben jest ciasno spasowany z korpusem i wystarczy, że jest zasyfiony albo wejdzie tam jakiś paproch z kieszeni.
Słuszna uwaga, dzisiaj zaciąłem swoj rewolwer, elaborowana amunicją, wystarczyło trochę resztek prochu który dostał się między mechanizm który odpowiada za obracanie bębna.
MarekJarek1 napisał/a:
potwierdzam. mi wczoraj rano zaciął się w banku. przekichana sprawa. jak ktoś się naoglądał westernów, gdzie czołgają sie w piachu, a potem strzelają, to rzeczywistość może go zdziwić. 2 lata temu zaprosiłem pannę do teatru na Śmierć komiwojażera, i tam też mi się zaciął. masakra jakaś.
plastic napisał/a:
potwierdzam. mi wczoraj rano zaciął się w banku. przekichana sprawa. jak ktoś się naoglądał westernów, gdzie czołgają sie w piachu, a potem strzelają, to rzeczywistość może go zdziwić. 2 lata temu zaprosiłem pannę do teatru na Śmierć komiwojażera, i tam też mi się zaciął. masakra jakaś.
Nie pociągnę żartu, bo się zaciąłem...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów