📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
gdyby nie to że recytuje to bym nie zczaił, że czyta z kartki obok
Pani w szkole pyta dzieci: gdzie śpią wasi rodzice?
Madzia: w sypialni
Krzysiu: w dużym pokoju
Jasiu: mama na łóżku, a tata na linie
Pani: jak to na linie?
Jasiu: bo codziennie mama mówi: spuszczaj się stary, bo się spóźnisz do roboty
Madzia: w sypialni
Krzysiu: w dużym pokoju
Jasiu: mama na łóżku, a tata na linie
Pani: jak to na linie?
Jasiu: bo codziennie mama mówi: spuszczaj się stary, bo się spóźnisz do roboty
to sie w głowie nie miesci
Opowiadać trzeba umieć. Gdyby to robić tak jak ona, od niechcenia, monotonnie, klepać słowo po słowie, powoooooli, jednostajnym tonem i bez emocji, to nawet najlepszy kawał wyjdzie chujowo. Oj, Salmonella, jeśli tak samo wróżysz jak opowiadasz, to idź w chuj...
ale ma oczopląs
Okultystka jedna.
Lepszy kawał to zrobili jej starzy dając jej na imię Salomea.
"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
Krzysio: Ja znam cholinex na ból gardła.
Jasio: Ja znam viagrę i ona jest na sraczkę.
Nauczycielka- Jak to na sraczkę Jasiu?
Jaś: No bo nieraz słyszę wieczorami jak mama woła do taty: Weź viagrę może Ci to gówno stwardnieje
Małgosia: Ja znam Apap i on jest na ból głowy
Krzysio: Ja znam cholinex na ból gardła.
Jasio: Ja znam viagrę i ona jest na sraczkę.
Nauczycielka- Jak to na sraczkę Jasiu?
Jaś: No bo nieraz słyszę wieczorami jak mama woła do taty: Weź viagrę może Ci to gówno stwardnieje
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów