Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Aż kurz z brudnego pyska poszedł.
Takiego cumshotu się nie spodziewała.
Będzie miała co opowiadać wnukom. A nie, czekaj...
Będzie miała co opowiadać wnukom. A nie, czekaj...
Nurtuje mnie jedno pytanie. Co ona zamierzała mu (jej, onu-jemu jak wykastrowane) zrobić? Strzał pierwsza klasa. 10/10. Jak to przeżyła to będzie miała co wspominać i wnukom opowiadać do końca życia. Do konia nie podchodzi się od tyłu, tak jak do strusia od przodu. Strusiom w przeciwną stronę zginają się stawy i drapią, uderzają do przodu. Chciałbym to zobaczyć, bo ponoć struś też ma moc, ale rzadko hodowane i pewnie jeszcze nikt nie nakręcił.
Raz w życiu miałem doświadczenie z końmi typu czyszczenie kopyt, jakieś szczotkowanie.No pomagałem byłej już dziewczynie ogarnąć koniki i nawet nikt nie musiał mi tłumaczyć, że koń to zwierzę i to do tego niezbyt inteligentne i może zaj🤬 kopyta czy ugryźć.To co widzimy na filmiku możemy śmiało nazwać selekcja naturalna.
Nokaut musiał być grany. Ale pusty łeb to nic się w sumie nie stanie jak piłka- odkształci się na ułamek sekundy i powróci do poprzedniej formy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie