📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
NDN, popieram.
(za)Gazować faszystów czarnych, czerwonych oraz te niedobitki białych.
Gazować kurwa jednych i drugich "white trash"
Widząc te piękną kobietę z klasą i pewnie świetnie wykształconą,
jaki związek mają jej poglądy z wykształceniem?
Czarnuch powtarza kilka razy racist, jakby to miała być jakaś obelga. Przecież to stwierdzenie faktu i nie ma w tym nic złego
No i kurwa bardzo dobrze
W tych spodniach wyglada jakby na mine wlazla
Akcja wywołuje reakcję. Dając jednym przywileje oczekuje się nienawisci reszty. A potem AJ WAJ ile nienawiści na świecie i cyk idealny powód do kolejnego ludobójstwa by "ratować planetę"
Pies jej wjebał spodnie i wyżygał...... ja pierdole jakbym wiedział że taka moda powstaniebto bym nie wyjebywał pare par tylko trzymał....
myślę ze jakby zamienić slogan na "pathology won't matter" albo "fuck pathology" całe te protesty nabrały by większego sensu
Teraz czekamy na materiał na Harda
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów