📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
21 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ciągle burdy i zadymy... Nie potraficie nawet sprawdzić kiedy to nagranie zostało stworzone. Film pochodzi z 25 sierpnia 2010 roku, nakręcony podczas zadymy w trakcie meczu Zawisza - Widzew. Tyle że zamiast Zawiszy bił się w głównej mierze ŁKS. Podajcie mi chociaż 5 zadym w ciągu ostatnich 5 lat na polskich stadionach. Pomijając oczywiście ten mecz, jak i finał PP, bo to żadna zadyma była, chociaż Lech trochę narozrabiał.
Gówno wiecie, a komentujecie.
Gówno wiecie, a komentujecie.
anieszka napisał/a:
@NuclearBlast
twoja stara to bydło
Widze naprawdę jesteś na poziomie inteligęcji kamienia znalezionego w trawie . Brawo dziecko , jesteś tak ostra że potrafisz wjechac tylko na starych bo twoja inteligęcja która pozwala ci tylko rozchylać nogi nie wystarczy by poruszyc twój mózg do działania .
Tak więc powodzenia w robieniu loda za dzinsy Bjaaaaaaccccczzzz !
@Kakajetto
kazdy normalny facet? wiesz, ze kiedys nie bylo policji? a ludzie jakos chodzili samemu po dworzu, nawet do lasow sie zapuszczali.
a co do reszty: w wypadku ewentualnej wojny, na przyklad jak juz nas chinczyki zechca podbic, to bydlo bedzie sie bilo o nasza wolnosc. a spoleczniaki co sie boja wyjsc na ulice jak nie ma policji w poblizu, beda poslusznie leciec kablowac nowej wladzy, kto co kombinuje. takze troche wyrozumialosci
kazdy normalny facet? wiesz, ze kiedys nie bylo policji? a ludzie jakos chodzili samemu po dworzu, nawet do lasow sie zapuszczali.
a co do reszty: w wypadku ewentualnej wojny, na przyklad jak juz nas chinczyki zechca podbic, to bydlo bedzie sie bilo o nasza wolnosc. a spoleczniaki co sie boja wyjsc na ulice jak nie ma policji w poblizu, beda poslusznie leciec kablowac nowej wladzy, kto co kombinuje. takze troche wyrozumialosci
bla bla bla gadajcie se co chcecie ja tam wole to ogladac niz nasza polska pilke wieksza rozrywka
Ja w pełni popieram ustawki wśród kiboli. Chcą sobie dać po ryju to ich sprawa - niech się umawiają, leją, nagrywają, wpuszczają do netu i wszyscy są szczęśliwi. Ale do kurwy nędzy nie na stadionie bo ja chce tam swojego syna zabrać żeby pooglądał piłkę a nie widział jak się bydło napierdala z policją. I co z tego, że już takie akcję są bardzo rzadkie skoro są i nigdy nie wiadomo kiedy się tak stanie.
wszystkim połamać ręce i nogi... i to są niby kibice ????? przychodzą tylko aby się napierdalać, niech kurwa jeden stanie i pokaże na co go stać... a nie wataha debili rzuca sie na praktycznie wszystko co sie tylko rusza :/
Ja pierdolę. Policja sprawia dobre wrażenie (i to nie zawsze) tylko przed kamerami. U siebie na komendzie, gdzie każdy czuje się jak król - zachowują się naprawdę jak świnie. Kodeks łamany jest prawie na każdym kroku i potencjalni zatrzymani są traktowani jak ścierwo (nie tylko winni). Większość kibiców pewnie miała już do czynienia z przesłuchaniami, zatrzymaniami i nabrała dużego ,,dystansu'' do naszych ,,stróżów prawa'', którzy to w wywiadach wypowiadają się jak to trzeba przestrzegać prawa, a sami leją pałami, męczą fizycznie i psychicznie na przesłuchaniach. Nie mówię, że jebać policję itp, ale w dużej ilości policjanci to takie same niewyżyte świnie jak pseudokibice - tylko nieoficjalnie.
Pierdolone zwierzęta. Ale dobrze że policja ma wszystko nakręcone elegancko i wszystkie ryje widać. Niech ich złapią i finansowo obciążą, inaczej do takiego łba nie dotrze.
Anonymous~ napisał/a:
Powinni do nich napierdalać na ślepo gumowymi kulami... Zero tolerancji dla takich zwierząt.
dlaczego ubliżasz zwierzętom???? tosz to swołocz i banda kretynów
Zapewne zadyma ŁKS-Widzew?
Anonymous~ napisał/a:
Powinni do nich napierdalać na ślepo gumowymi kulami... Zero tolerancji dla takich zwierząt.
Gumowymi... na ślepo to możesz pograć w kółko i krzyżyk braillem. Do takiego bydła jedynie strzały ostrzegawcze w tył głowy.
Powinna być prosta selekcja. Na kilka-kilkanaście minut przed ewentualną zadymą otworzyć kilka bramek, w nich po grupie ochrony i każdy, kto nie chce brać udziału w zadymie, czyli większość normalnych kibiców - opuszcza stadion. Gdy zadyma się rozkręci, a kibice opuszczą stadion, zamknąć bramki. Wtedy odpalić armatki wodne i ładować w bydło gumowymi. Gdy już grupa się rozbije i nastawienie bojowe spadnie, wpuścić policjantów z pałami i tarczami. Tych, którzy jeszcze mają siłę i ochotę się bronić - uspokoić pałką. Tych, którzy mają definitywnie dość - wyprowadzić na murawę, dokładnie spisać, przeszukać i założyć ewentualną sprawę. Gdyby te gnoje zobaczyły, że bezkarni mogą być w stosunku do rodziców, a nie prawa, wtedy od razu uspokoiliby się. Wtedy stadiony staną się miejscem dla normalnych kibiców, którzy wspierają drużynę, a nie szukają miejsca na odreagowanie.
Ciesin napisał/a:
Na kilka-kilkanaście minut przed ewentualną zadymą
Gdyby służby wiedziały, że za kilkanaście minut będzie zadyma to starały by się do tego nie dopuścić.
15 minut przed burdami kibole idą do policji z prośbą o wypuszczenie kibiców bo będzie dym
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów