18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Chory facet, wpada do szkoły 7 września 2020 i rozkręca zadymę z powodu maseczek.
Zasadności noszenia maseczek nie będę poruszał, ale to co odwalił ojciec dwóch córek chodzących do tej szkoły to cring roku.

Miejsce akcji szkoła podstawowa nr 2 w Koluszkach, godz. 8 rano

link do artykułu:
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,173952,26282223,koluszki-agresywny-m...

Niestety nagrania z zatrzymania nie ma, ale w komentarzach dodam resztę filmów które udostępnił na kanale yt.
Zgłoś
Rozjebie 2020-09-08, 22:51 14
Poszedł walczyć z systemem do szkoły podstawowej...
Zgłoś
N................y 2020-09-08, 22:55 5
MichaU napisał/a:

, jak wrzuciłeś film? Ściągnąłeś i wrzuciłeś na serwery sadola?

Tak
Zgłoś
Mietek7567 2020-09-08, 22:58 3
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:

cytat:
" Policjanci próbowali nawiązać kontakt z mężczyzną, jednak on kompletnie nie reagował na ich obecność. Nie wykonywał poleceń, stawiał opór i obrażał wszystkich dookoła. (...) Na komendzie poddano go badaniom na obecność alkoholu. Był trzeźwy. Policjanci uznali, że nie było przesłanek do tego, by sprawdzić, czy jest również pod wpływem narkotyków. "
Nie było przesłanek???
A może były przesłanki by nie badać? Czyli znajomości??

Były przesłanki. Nie chciało im się.
Zgłoś
pitteroo 2020-09-08, 23:04 17
" Zasadności noszenia maseczek nie będę poruszał" no właśnie, "maseczka" chroni wszystkich przed kowidem jak kalesony szkolnego kolegę z ławki przed jadowitym bąkiem, wam tez pis dupy lizał, chuj z typem poniosło go jak wszystkich w marcu i kwietniu przez medialny przekaz, jednak czas zadawać pytania i oczekiwać wyjaśnień bo tymczasem te kilka starszych osób umierających codziennie na "pandemię" pogrąży resztę ludzi i całą gospodarkę bezprawnik.pl/ukryte-ofiary-koronawirusa/ możecie mnie jebać jak policja bezprawnie za brak kagańców

Ja
Zgłoś
~sensualna 2020-09-08, 23:10 6
pitteroo napisał/a:

" Zasadności noszenia maseczek nie będę poruszał" no właśnie, "maseczka" chroni wszystkich przed kowidem jak kalesony szkolnego kolegę z ławki przed jadowitym bąkiem, wam tez pis dupy lizał, chuj z typem poniosło go jak wszystkich w marcu i kwietniu przez medialny przekaz, jednak czas zadawać pytania i oczekiwać wyjaśnień bo tymczasem te kilka starszych osób umierających codziennie na "pandemię" pogrąży resztę ludzi i całą gospodarkę możecie mnie jebać jak policja bezprawnie za brak kagańców

dla ciebie 40 latkowie to starsze osoby? nie zapominajmy o 18latku który również zmarł
Zgłoś
N................y 2020-09-08, 23:19 49
pitteroo napisał/a:

" Zasadności noszenia maseczek nie będę poruszał" no właśnie, "maseczka" chroni wszystkich przed kowidem jak kalesony szkolnego kolegę z ławki przed jadowitym bąkiem, wam tez pis dupy lizał, chuj z typem poniosło go jak wszystkich w marcu i kwietniu przez medialny przekaz, jednak czas zadawać pytania i oczekiwać wyjaśnień bo tymczasem te kilka starszych osób umierających codziennie na "pandemię" pogrąży resztę ludzi i całą gospodarkę możecie mnie jebać jak policja bezprawnie za brak kagańców

Ja pierdole, z każdego takiego wpisu wynika że nie rozumiecie po co są te maski.
Za każdym jebanym razem pojawia się argument że szmata nie ochroni przed wirusem, i to jest prawda.
Bo nikt nie twierdzi że jest inaczej, i w ogóle nie o to w tym chodzi.
Oddychając mówiąc czy drąc mordę o masońskich spiskach plujesz na lewo i prawo i jeżeli jesteś zakażony rozsiewasz wirusa.
A noszenie maski ogranicza to plucie do okolic zapijaczonej mordy, to jest naprawdę bardzo proste.
Wystarczy nie być debilem, umieć czytać ze zrozumieniem i wszystko staje się jasne
Zgłoś
McQurwa 2020-09-08, 23:23
prywatna policja pisiorów, bez mundurów

We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.

Zgłoś
BonusRPK 2020-09-08, 23:32 1
ojciec 500 plus
Zgłoś
pitteroo 2020-09-08, 23:34 8
sensualna napisał/a:

dla ciebie 40 latkowie to starsze osoby? nie zapominajmy o 18latku który również zmarł

Niezwyciężony napisał/a:

Oddychając mówiąc czy drąc mordę o masońskich spiskach plujesz na lewo i prawo i jeżeli jesteś zakażony rozsiewasz wirusa.
A noszenie maski ogranicza to plucie do okolic zapijaczonej mordy,i wszystko staje się jasne

jak kac kupa o poranku

To sadol jesteście tu by patrzeć jak żywcem rąbią człowieka tępymi maczetami a pierdolicie jak stare mochery pod wpływem ojca dyrektora,.Tak mam starsze osoby w rodzinie i obawiam się o nich sam łyknąlem początkową propagandę jak reszta pelikanów jebiących mnie teraz, ale do chuja pana myślcie nie tylko słuchajcie pisiorowych ministrów i wiadomości tvp/tvn i szukajcie odpowiedzi
medexpress.pl/na-grype-umiera-w-polsce-100-razy-wiecej-ludzi-niz-to-wy...

Ja
Zgłoś
~sensualna 2020-09-08, 23:38 16
pitteroo napisał/a:

To sadol jesteście tu by patrzeć jak żywcem rąbią człowieka tępymi maczetami a pierdolicie jak stare mochery pod wpływem ojca dyrektora,.Tak mam starsze osoby w rodzinie i obawiam się o nich sam łyknąlem początkową propagandę jak reszta pelikanów jebiących mnie teraz, ale do chuja pana myślcie nie tylko słuchajcie pisiorowych ministrów i wiadomości tvp/tvn i szukajcie odpowiedzi

takich jak ty powinno się utylizować zaraz po porodzie
Zgłoś
xXx5226 2020-09-08, 23:39 7
Niezwyciężony napisał/a:

Ja pierdole, z każdego takiego wpisu wynika że nie rozumiecie po co są te maski.
Za każdym jebanym razem pojawia się argument że szmata nie ochroni przed wirusem, i to jest prawda.
Bo nikt nie twierdzi że jest inaczej, i w ogóle nie o to w tym chodzi.
A noszenie maski ogranicza to plucie do okolic zapijaczonej mordy, to jest naprawdę bardzo proste.
Wystarczy nie być debilem, umieć czytać ze zrozumieniem i wszystko staje się jasne

O w końcu się przyznałeś że masz zapijaczoną mordę. W takim wypadku nakaz noszenia szmaty na twarzy musi być dla Ciebie wybawieniem, już nikt się z Ciebie nie nabija jak zasłaniasz swoją zapijaczona mordę by ludzi nie straszyć.
Zgłoś
Pedofilek 2020-09-08, 23:46 3
Co za odpad społeczny
Zgłoś
jednoręki-ujeżdżacz 2020-09-08, 23:54 9
300 osób zmarło na samego kowida bez chorób współistniejących w Polsce od początku tej udawanej szopki. TRZYSTA. To są oficjalne dane ministerstwa nieZdrowia. Codziennie na raka i choroby układu krążenia umiera jakieś 600-700. Codziennie. W skali miesiąca umiera w Polsce ponad 30.000 ludzi. Pozdrawiam myślących.
Zgłoś
Kacper197 2020-09-08, 23:54 1
Ja cie pierdole, ojciec debil i chuj z nim, ale tych dzieciaków to szkoda, przejebane będą miały przez niego pewnie do końca szkoły.
Zgłoś
Insaner 2020-09-09, 0:02 11
sensualna napisał/a:

Wiesz, są osoby które zmarły po zjedzeniu pewnego bardzo popularnego leku przeciwbólowego na A... z powodu. silnej reakcji na paracetamol. Inna 17 latka w zasadzie straciła skórę i ledwo co uszła z życiem. To nie znaczy, że można mówić że jest to lek niebezpieczny. Wyjątek nie czyni reguły.

Równie dobrze może i gdzieś na świecie umrzeć na zapalenie płuc 3 latek. Nie zmienia to jednak faktu, że ogólnie dla dzieci, ludzi młodych i zdrowych choroba jest kompletnie nieszkodliwa. Dla osób starszych może być takim samym problemem jak dowolne inne zapalenie płuc o wirusowym podłożu - jeśli ktoś jest schorowany to może to ciężko przejść.

Warto używać trochę rozumu do filtrowania różnych zaleceń i informacji..

jednoręki-ujeżdżacz napisał/a:

300 osób zmarło na samego kowida bez chorób współistniejących w Polsce od początku tej udawanej szopki. TRZYSTA. To są oficjalne dane ministerstwa nieZdrowia. Codziennie na raka i choroby układu krążenia umiera jakieś 600-700. Codziennie. W skali miesiąca umiera w Polsce ponad 30.000 ludzi. Pozdrawiam myślących.

Tak jak piszesz - portale informacyjne szastają tymi liczbami, bo prostych ludzi to szokuje. Mało kto zada sobie trochę trudu aby spojrzeć jakie są statystyki umieralności w kraju. Dziennie umiera około 1000 osób, rodzi się coś z przedziału 900-1000. Koronawirus przez ostatnie półrocze nie zmienił nic. Statystyki są tak samo sztywne jak zeszłoroczne. 300 zgonów przez ostatnie 7, 8 miesięcy co więcej wcale nie oznacza, że te osoby zmarły na COVID i gdyby go nie miały to by na pewno przeżyły. Większość przypadków to te słynne choroby współistniejące. Jesli ktoś trafił z problemami z krążeniem wywołanymi cukrzycą, a przy okazji był w trakcie leczony na zapalenie płuc od wirusa .. no to jest liczony jako jego ofiara. Dlatego nic się nie zmieniło. Większość z tych osób zmarłych i tak by umarła.

Każda śmierć jest jakąś osobistą tragedią dla bliskich, ale podawanie do publicznej wiadomości że zmarła dziś np. 45 latka z miejscowości X, a kolejnego dnia 59 i 47 letni pacjenci z miejscowości Y i Z w 38 MILIONOWYM kraju zakrawa wręcz o czarny humor.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów