📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:01

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

plonk napisał/a:
To jest koncert hc kretynie, a ten typo nap🤬la mosh.
Buziaki.
matis2118 napisał/a:
Widać, że kolega nie ma zielonego pojęcia co to mosh pit
![]()
Sorry, nie wiem. Rzadko bywam w zoo.

SłońTrojański napisał/a:
Sorry, nie wiem. Rzadko bywam w zoo.
przykra sprawa. mnie rodzice kochali i kochają nadal i nie raz zabierali mnie do zoo
Dobra świnie, król parkietu ręka jak złamana. Nak🤬iam węgorza na na na na na na...

Co robi ? To ma jakąś nazwę ? Mosh ? Pok🤬iło was ? K🤬a ? Dla mnie jest debilem. Pozdrawiam !

Już myślałem, że znowu ten majdan, a tu takie coś... ale chwila... zaraz

BoTakiC🤬j napisał/a:
kaskader zabierali Cie do Tata z Tatem ???
niee. twoich rodziców nigdy nie lubiłem
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie