📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
SteinarBjorgvinsson napisał/a:
Hahahaha co tu się odpierdala?!?! konsorcjum gamoni się zebrało.
Chyba chodziło Ci o konsylium.
Ej, o co chodzi z tym dyń-dyń po wypadkach? Jakby ktoś do drzwi dzwonił... Na tym filmiku też to jest (00:05). To samochody takie dźwięki wydają czy kamerki?
Przecież ten kretyn z kamerką sam zjechał na przeciwległy pas. Szybciej trza zapierdlač.
Husarz12 napisał/a:
Ej, o co chodzi z tym dyń-dyń po wypadkach? Jakby ktoś do drzwi dzwonił... Na tym filmiku też to jest (00:05). To samochody takie dźwięki wydają czy kamerki?
Większość kamer, zachowuje nagranie, wydając takie dyń-dyń.
Większość ma zaprogramowane, że przy bardzo głośnym dźwięku i/lub określonej wartości przyspieszenia, zachowuje nagranie.
slo1q napisał/a:
Większość kamer, zachowuje nagranie, wydając takie dyń-dyń.
Większość ma zaprogramowane, że przy bardzo głośnym dźwięku i/lub określonej wartości przyspieszenia, zachowuje nagranie.
A widzisz, dzięki bardzo
Już miałem takie skojarzenia, że to ludzie ginący w takich wypadkach dzwonią do drzwi Domu Pana
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów