📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Za wolno jechali mogli przeżyć, chociaż jest szansza że umrą z wychłodzenia
Ale trzeba być niedorozwiniętym umysłowo aby w taką pogodę zapierdalać komuś na zderzaku i jeszcze próbować wyprzedzać w ciemno
grudzin7 napisał/a:
Ale trzeba być niedorozwiniętym umysłowo aby w taką pogodę zapierdalać komuś na zderzaku i jeszcze próbować wyprzedzać w ciemno
debilu gdzie ty tam widzisz jazdę na zderzaku albo tym bardziej wyprzedzanie ??? zapierdalali a że wydawało im się że droga pusta to zjechali na środek drogi , w ostatniej części widać dopiero ciężarówkę i zaraz jest dzwon !!!
Polecam ci się wysrać ,umyć szyję i iść do okulisty ....
grudzin7 napisał/a:
Hexagon napisał/a:
w ostatniej części widać dopiero ciężarówkę i zaraz jest dzwon !!!
Polecam ci się wysrać ,umyć szyję i iść do okulisty ....
Obu Wam zalecam okulistę
To mówisz, że tam ciężarówkę widzisz na końcu?
Dla tych, którzy widzą jazdę na zderzaku, wyprzedzanie i ciężarówkę
up to jest las debilu z takim wzrokiem to ty raczej prawka nie masz
Zbysław napisał/a:
up to jest las debilu z takim wzrokiem to ty raczej prawka nie masz
następny wyskoczył z lasu z lasem... to jest jakiś taxi-kogut na dachu...
Dwa gamonie się spotkały... Praktycznie 0 widoczności ale co tam przecież na pewno jestem sam na drodze, a jak nie to mnie widzą. Typowy rusek lub tego podobne.
powinien koles miedzy stekaniem powiedziec : mam cie kurwa na kamerce, wysylam na stopchama
Hahahaha co tu się odpierdala?!?! konsorcjum gamoni się zebrało.
Roman270297 napisał/a:
Dwa gamonie się spotkały... Praktycznie 0 widoczności ale co tam przecież na pewno jestem sam na drodze, a jak nie to mnie widzą. Typowy rusek lub tego podobne.
Takie samo myślenie jest u niedojebanych pedalarzy.
Jest ciemno cweloza popierdala rowerkiem pasem drogowym bez oświetlenia i sobie myśli, przecież auto ma światła to napewno mnie zobaczy, zresztą ja jadę też rowerkiem i widzę drogę bez światełka.
Takie zjebańce powinny być odizolowane od normalnego społeczeństwa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów