Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja pierdole, tylko jakaś kobieta miała dość odwagi, żeby cokolwiek zrobić...
Ta co z gracją rzuciła jakimś chujstwem? Hahahahahaha
Ta co z gracją rzuciła jakimś chujstwem? Hahahahahaha
Tak kurwa - COKOLWIEK. Już to wystarczyło, żeby typ przestał ciąć ofiarę na chwilę. Jeszcze ze dwie, trzy takie osoby i albo by go odciągnęli albo ktoś inny zdobyłby się na pierdolnięcie typa od tyłu krzesłem.
Tak kurwa - COKOLWIEK. Już to wystarczyło, żeby typ przestał ciąć ofiarę na chwilę. Jeszcze ze dwie, trzy takie osoby i albo by go odciągnęli albo ktoś inny zdobyłby się na pierdolnięcie typa od tyłu krzesłem.
wystarczyło mu zajebać kopa w głowe albo skoczyć z butem na plecy.. cokolwiek. Jednak z tego co widać, całe centrum handlowe się ewakuowało haha
Jeszcze ze dwie, trzy takie osoby
Ale ogólnie to ogarniasz, że fachowcy od walk wręcz w przypadku napastnika z nożem radzą wyłącznie* spierdalać?
Chyba że komuś na życiu nie zależy.
*
Obrazek wprawdzie z mieczem, ale mechanizm pozostaje ten sam tak samo jak rodzaj obrony.
Ale ogólnie to ogarniasz, że fachowcy od walk wręcz w przypadku napastnika z nożem radzą wyłącznie* spierdalać?
Chyba że komuś na życiu nie zależy.
Nikt nie mówi o solówce z nożownikiem. Krzesła i stoliki w koło, wystarczyło z dystansu w niego napierdalać i czekać na okazję.
Nikt nie mówi o solówce z nożownikiem. Krzesła i stoliki w koło, wystarczyło z dystansu w niego napierdalać i czekać na okazję.
Ty się chłopie chyba za dużo filmów z Chuckiem Lee naoglądałeś...
albo by go odciągnęli
HAahahahhahahah ty piszesz poważnie? widziałeś kiedyś co mały kozik robi ci ze skórą? pojebany jakiś jesteś? XD bohater kurwa zza komputerka
Nikt by go nie odciągnął, nikt co ma odrobinę instynktu samozachowawczego, nie podchodzi do nożownika (kobieta zwykle nie ma, stąd reakcja).
Nie będę wkurwiać nożownika , jeszcze zmieni sobie ofiarę na mnie.
Nie dasz rady go znokautować z bezpiecznej odległości, nie ma tam nic ciężkiego pod ręka aby rzucić, krzesłem to by był cud go trafić w głowę. Zanim coś znajdziesz przydatnego, to kobiety już nie da rady odratować po kilkunastu sekundach dziabania.
No i najważniejsze, to azja...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów