26 latka pchnięta wielokrotnie nożem (chyba kurwa stołowym) przez zazdrosnego męża.
Nowe Delhi w indiach jakby ktoś sie nie zorientował na pierwszy rzut oka...
@rozjebie zejdź na ziemię
Ja od paru lat powiedzmy od 18 roku życia kiedy zczailem że w sporcie jesteś nie tym jak wyglądasz ale tym jak bardzo skomplikowane ruchy wykonujesz ( nie tym ile masz masy ale ile masz tkanki nerwowej która te masę obsługuje) ćwiczę lewą rękę w precyzyjnych zadaniach (trochę jak na filmach karate ale u mnie była to po prostu potrzeba ciała czulem że jest to właściwa droga
Choć długa i mozolna obieranie ziemniaków lewą ręką bicie młotkiem wkręcanie śrub itp i uwierz mi takiego typu "brain rewire" w wieku poza dzieciństwem w sytuacji ogromnej przewagi prawej dłoni ( ciągle pisanie w szkole) to mozolne i Trudne zadanie
I tak wiking i husar to też moi życia życiowi idole, tyle że ja w odróżnieniu do nich którzy cały swój czas poswiecali na doskonalenie ciala muszę rozwijc się mentalnie społecznie i zarobić na życie
Nie w mojej rodzinie nie było żadnego wojownika wojownicze geny musiałem budzić w sobie sam i jeżeli wybierzesz zrównoważony rozwój a nie kompulsywna agresję drechow - to taka zmian na zajmuje czas
Jeżeli jesteś na wyższym etapie sza-po-ba ale grenium społeczeństwa nie jest obureczne ba nawet zawodowi bokserzy nie są
Poziom o którym ty mówisz to parę ludzi na sto tysięcy którzy świadomi swoich przewag mogliby stanąć do takiego wyzwania
Pamiętaj że za przeciwnika masz niezfownowazonego kolesia i każdy błąd to twoja śmierć,
jak tak myślisz
nie jesteś w stanie ocenićj
ryzyko jest zbyt duże
kobieta po paru pierwszych ciosach już pewny trup