18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 51 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 7 minut temu
Zadziobana z miłości...
Halman • 2021-04-11, 6:48

26 latka pchnięta wielokrotnie nożem (chyba kurwa stołowym) przez zazdrosnego męża.
Nowe Delhi w indiach jakby ktoś sie nie zorientował na pierwszy rzut oka...
Zgłoś
MikiDuży 2021-04-11, 18:31
rafalxp napisał/a:

I takie brudasy mają dostęp do broni jądrowej :E

To Indie baranie
Zgłoś
PabllosSantoDaSilva 2021-04-11, 19:56 1
Coś pięknego żyć w sraju w którym masz świadomość, że jak jest wszystko ok to jest ok ale jak potrzebna będzie pomoc to mimo 100 osób w koło i tak będziesz zdany na samego siebie czy tak jak tutaj na łaskę zwyrola. Nie brakuje też filmów z Indii gdzie ci troglodyci których celem życia jest tylko zjeść byle co z ziemii i to wysrać podnoszą człowieka za ramiona tuż po konkretnym poturbowaniu w wypadku. Ilu ludzi tak stało się włoszczyzną lub duszyczka uleciała to cholera wie ale skala jest przerażająca. Totalnie beznadziejne i durne społeczeństwo.
Zgłoś
V................l 2021-04-11, 23:32
@rozjebie zejdź na ziemię

Ja od paru lat powiedzmy od 18 roku życia kiedy zczailem że w sporcie jesteś nie tym jak wyglądasz ale tym jak bardzo skomplikowane ruchy wykonujesz ( nie tym ile masz masy ale ile masz tkanki nerwowej która te masę obsługuje) ćwiczę lewą rękę w precyzyjnych zadaniach (trochę jak na filmach karate ale u mnie była to po prostu potrzeba ciała czulem że jest to właściwa droga

Choć długa i mozolna obieranie ziemniaków lewą ręką bicie młotkiem wkręcanie śrub itp i uwierz mi takiego typu "brain rewire" w wieku poza dzieciństwem w sytuacji ogromnej przewagi prawej dłoni ( ciągle pisanie w szkole) to mozolne i Trudne zadanie

I tak wiking i husar to też moi życia życiowi idole, tyle że ja w odróżnieniu do nich którzy cały swój czas poswiecali na doskonalenie ciala muszę rozwijc się mentalnie społecznie i zarobić na życie

Nie w mojej rodzinie nie było żadnego wojownika wojownicze geny musiałem budzić w sobie sam i jeżeli wybierzesz zrównoważony rozwój a nie kompulsywna agresję drechow - to taka zmian na zajmuje czas
Jeżeli jesteś na wyższym etapie sza-po-ba ale grenium społeczeństwa nie jest obureczne ba nawet zawodowi bokserzy nie są
Poziom o którym ty mówisz to parę ludzi na sto tysięcy którzy świadomi swoich przewag mogliby stanąć do takiego wyzwania

Pamiętaj że za przeciwnika masz niezfownowazonego kolesia i każdy błąd to twoja śmierć,
Zgłoś
petru23 2021-04-11, 23:47
Chyba dowiedział się, że zostanie tatą. Dźga ją głównie w brzuch.
Zgłoś
Rozjebie 2021-04-12, 0:04
Vinyl napisał/a:

@rozjebie zejdź na ziemię
Ja od paru lat powiedzmy od 18 roku życia kiedy zczailem że w sporcie jesteś nie tym jak wyglądasz ale tym jak bardzo skomplikowane ruchy wykonujesz ( nie tym ile masz masy ale ile masz tkanki nerwowej która te masę obsługuje) ćwiczę lewą rękę w precyzyjnych zadaniach (trochę jak na filmach karate ale u mnie była to po prostu potrzeba ciała czulem że jest to właściwa droga
Choć długa i mozolna obieranie ziemniaków lewą ręką bicie młotkiem wkręcanie śrub itp i uwierz mi takiego typu "brain rewire" w wieku poza dzieciństwem w sytuacji ogromnej przewagi prawej dłoni ( ciągle pisanie w szkole) to mozolne i Trudne zadanie
I tak wiking i husar to też moi życia życiowi idole, tyle że ja w odróżnieniu do nich którzy cały swój czas poswiecali na doskonalenie ciala muszę rozwijc się mentalnie społecznie i zarobić na życie
Nie w mojej rodzinie nie było żadnego wojownika wojownicze geny musiałem budzić w sobie sam i jeżeli wybierzesz zrównoważony rozwój a nie kompulsywna agresję drechow - to taka zmian na zajmuje czas
Jeżeli jesteś na wyższym etapie sza-po-ba ale grenium społeczeństwa nie jest obureczne ba nawet zawodowi bokserzy nie są
Poziom o którym ty mówisz to parę ludzi na sto tysięcy którzy świadomi swoich przewag mogliby stanąć do takiego wyzwania
Pamiętaj że za przeciwnika masz niezfownowazonego kolesia i każdy błąd to twoja śmierć,

No ja Ci powiem, ze trenuje od dzieciaka i w sumie nigdy nie miałem problemu z lewa ręką, jestem raczej oburęczny (choć pisanie idzie mi zdecydowanie lepiej prawa).

Jednak do sytuacji na filmie nie jest Ci potrzebne precyzyjne manewrowanie lewa, w niej trzymasz tylko osłonę. Zresztą jeśli miałbyś nawet z tym problem, to co za filozofia wjechać na pełnej kurwie w gościa trzymając "tarcze" obiema rękami? W sumie chodzi tylko o obalenie, jak już leży możesz zacząć butować
Zgłoś
V................l 2021-04-12, 0:14
@up no właśnie nie

Człowieku spierdalaj od noża jak tak myślisz

Jesteś z nim na dole wystarczy jeden jego ruch i po tobie

Tylko na dystans z nożownikiem można dlatego jest to takie przejebane

Ergo nigdy nie jesteś w stanie ocenić czy się przewalis, wchodząc na pełnej

Znaczy jeżeli jesteś cięższy 50 kg (ale i zwinny) to może dasz radę tak go jebnac żeby być pewnym że się nie przewrócisz (zasada zachowania pędu przekaże twoja masę a mocne nogi sprawia że się utrzymasz)
Ale moim zdaniem jeżeli nie jesteś jamesem bondem i nie ratujesz milinów - ryzyko jest zbyt duże
Zgłoś
Rozjebie 2021-04-12, 0:18
Vinyl napisał/a:

jak tak myślisz

Vinyl napisał/a:

nie jesteś w stanie ocenićj

Vinyl napisał/a:

ryzyko jest zbyt duże

Doszedłeś do sedna - właśnie dlatego nieliczni działają, a większość jest gapiami w tłumie.
Lecąc na pełnej w gościa w takiej sytuacji nie zastanawiasz się co może pójść nie tak, tylko przestawiasz się na instynkt - obserwacje i REAKCJE
Zgłoś
V................l 2021-04-12, 0:36
Ja swoje walki maksymalizujące dobro ogółu przeprowadzam na innych polach bitewnych
Dla mnie doświadczenie o którym ty piszesz jest możliwe w scenariuszu gdy wiem co mnie czeka nie wiem jade na wojnę itd
Stojąc przed witryna sklepu jak ci ludzie myśląc o pierdyliardzie rzeczy do załatwienia nie ma szans żebym nagle porwal się na coś czego sens jest znikomy (kobieta po paru pierwszych ciosach już pewny trup) z ogromnym ryzykiem śmierci
W imię czego? Co miałbym udowodnić sobie?
W życiu nie można być wszystkim a shit happens (ten kobiecie przykładowo)
I moim zdaniem jeżeli nie wiesz jak rozwiązać to taktycznie (na dystans) a chcesz na tarana i w to brniesz to jest to projekcja jakiegoś twojego leku. By cmoze nie dojrzałeś społeczne by zrozumieć że świat z takimi sytuacjami patologii jak ta, z którym niewiele możemy zrobić, a który przekażemy któregoś dnia w ręce naszych dzieci - mimo wszystko - na jakiś sposób będzie dobry ( aby lepszy od naszego)

A tak na prawdę to jesteś pewnie dzieciakiem który obejrzał właśnie bonda na którego straciłem pół wieczoru ale huj pozdr
Zgłoś
Rozjebie 2021-04-12, 0:45
Vinyl napisał/a:

kobieta po paru pierwszych ciosach już pewny trup

Skąd to możesz wiedzieć który cios ja zabił?

Nie jestem dzieciakiem i nie wymagam wcale od ludzkości bycia herosami. Doskonale wiem, ze gdyby w tłumie ktoś mnie lub moja rodzinę zaatakował, to jestem zdany tylko na siebie i moje łapy, bo większość społeczeństwa to owce, które tłumnie spierdalają przed zagrożeniem.

Do Ciebie nic nie mam, do społeczeństwa również, po prostu sam nie mógłbym ze sobą żyć, gdyby na moich oczach ktoś szlachtował kogoś słabszego
Zgłoś
V................l 2021-04-12, 0:54
@up ale to się zdarza codziennie codziennie ludzie szlachtuja się nawzajem

Nóż jest tylko narzędziem - ostatecznym, z ostatecznym skutkiem - ale:

Odbijając Twój tok myślenia: skąd wiesz czy przykładowo bierne przyzwolenie na dreczenie kogoś w pracy albo chamskie odezwanie się do sprzedającego na koniec dnia bo źle resztę ci wydał

Skąd wiesz czy to może. Nie ostatnie chwile życia tych osób i czy twoja bierność/chamstwo będzie ostatnia rzeczą przed tym jak popelnia samobójstwo?

Nóż to widowiskowe narzędzie ale tylko narzędzie ludzie są kurwami na milionowy sposobów i szczerze powiedziawszy huj wie który jest gorszy

Pzd ziomek
Zgłoś
kulawiec 2021-04-12, 2:12
Zasadniczo, to wystarczyło go jebnąć, jakimś kijem, oni mają kije na bank przy sobie, bo jak jest jakaś zadyma w Indiach, to zawsze wszyscy nagle wyciągają kije z dupy i leją się po mordach.

Można było też przejechać gościa traktorem, w końcu ten kraj słynie ze wspaniałych traktorów z gówna, które wywalają się na wszystkich wokół.

Tak sobie myślę, że oni zwyczajnie nie chcieli pomagać tej kobicie. Pomyśleli sobie, że babe zaciuka, jego wsadzą, to będzie mniejsza kolejka do rynsztoka, żeby rano umyć warzywa z szamba na kolacje. Taka prawda.
Zgłoś
zubek25 2021-04-12, 5:18
Nakurwial jak by boczek kroil ze skurka
Zgłoś
KaiKenzo 2021-04-12, 11:20
Łobuzy kochają najmocniej
Zgłoś
Sawix 2021-04-12, 20:19
Co za kurwy jebane , zamiast pomóc jak ten chuj prostował nóż to się pozamykali . Śmiecie jebane
Zgłoś
Heliar 2021-04-13, 0:22
Taka kultura, 1/3 Hindusów to muslimy, zresztą jeden huj, w całym kraju kobieta warta mniej niż bydło.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów