18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Zadziobana z miłości...
Halman • 2021-04-11, 6:48

26 latka pchnięta wielokrotnie nożem (chyba kurwa stołowym) przez zazdrosnego męża.
Nowe Delhi w indiach jakby ktoś sie nie zorientował na pierwszy rzut oka...
Zgłoś
CoJaTamKurwaWiem 2021-04-11, 6:54 21
Skurwysyn zawzięty jak Róża Thun na Polaków
Zgłoś
mam_racje 2021-04-11, 7:31 9
Muzyka: Jon "Jops" Hare z Sensible Software (grało się na Amidze...)

Zgłoś
S................z 2021-04-11, 7:49 12
Ludzie sobie chodzą jak gdyby nigdy nic..
Zgłoś
cipen1121 2021-04-11, 7:54 5
Gościu stoi motorem i patrzy ,zamiast wjechać w niego i chuj
Zgłoś
baronturbina 2021-04-11, 8:28 5
mam_racje napisał/a:

Muzyka: Jon "Jops" Hare z Sensible Software (grało się na Amidze...)

Kurwa zawsze próbowałem pierwszy skład zostawić żeby awansowali na max. A potem ginęli w jebanych samochodach przez moja głupotę !
Tu ruut tut tu tu ruuuu

Zgłoś
Lobo24 2021-04-11, 11:38 11
Jebane pizdy. Ale znieczulica.
Zgłoś
piorun343 2021-04-11, 11:47 5
A Polki zachwycone ciapkami bo angielski zna i ładne dzieci będą.
Zgłoś
dogip 2021-04-11, 14:48
Może nie z miłości czy zazdrości a poprostu za kurwienie się?
Zgłoś
MikiDuży 2021-04-11, 15:26 11
Wszyscy wylajtowani chyba u nich to norma. Jebane brudasy
Zgłoś
Donelook 2021-04-11, 15:34 1
Ktos policzyl ile razy dźgnął?
Zgłoś
V................l 2021-04-11, 15:50 1
Ja wiem że to boli i sam jestem oredownikiem działania w takich sytuacjach ale ten gość był nie do ruszenia straszył nożem i podejście do niego bare hand byłoby samobójstwem. Tej kobiecie nie można było pomoc.

Najgorsze że trafi do celi i w więzieniu bedo go traktowali jako bohatera taka pojebana tam jest hierarchia znaczy się tam to huj wie czy jest w ogóle jakaś

Tam - w krainie kałem płynącej
Zgłoś
Rozjebie 2021-04-11, 16:53 7
Vinyl napisał/a:

Ja wiem że to boli i sam jestem oredownikiem działania w takich sytuacjach ale ten gość był nie do ruszenia straszył nożem i podejście do niego bare hand byłoby samobójstwem. Tej kobiecie nie można było pomoc.

Można było, trzeba tylko chcieć i mieć jaja.
Wyobraź sobie w takiej sytuacji NIEUZBROJONEGO wikinga z X wieku, który w lewej ręce ma tylko tarcze. Myślisz ze obsrałby majty przed tym nożykiem ciapatego? Jakie "nie można było pomoc", skoro wystarczyło ogarnąć sobie prowizoryczną tarczę? Chyba w tych sklepikach gdzie powyłaziły te gapiące się brudasy były jakieś krzesła, które można wziąć w lewa rękę?
Zgłoś
waka91ajmw 2021-04-11, 17:19
Up: Ewentualnie róg nerwala (czy tam kieł...)

Poza to, co widac.
Zgłoś
rafalxp 2021-04-11, 17:25
I takie brudasy mają dostęp do broni jądrowej :E
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów