Wizja przyszłości, gdy poprawność polityczna i źle pojmowana tolerancja zadomowi się w naszym świecie. (wiem, że panda jest 'chińczykiem', ale idea jest uniwersalna)
No nie no, żeby do ppopierdolonego obrazka dorabiać ideologiczne podłoże, to trzeba mieć pod czachą nieźle porobione. Powstrzymajcie się proszę od wrzucania wszędzie treści "anty ciapciuch" bo to już się kurwa nudne robi. Wchodzisz na portal żeby się pośmiać, a tu spina na prawo i lewo.
@up pośmiać to sobie możesz przy maratonie uśmiechu. Tu jest Sadol. I ruszenie trochę mózgownicą na pewno nie zaszkodzi.
pojechałeś po mac_1989 jak nigdy, walenia konia na tydzień
p pośmiać to sobie możesz przy maratonie uśmiechu. Tu jest Sadol. I ruszenie trochę mózgownicą na pewno nie zaszkodzi.
Jeśłi chcesz "poruszać mózgownicą" to wstań od komputera, wyjdź do biblioteki, wypożycz interesującą książkę naukową/popularnonaukową i ją przeczytaj. Polecam zainteresowanie się działem nauki zwanym "retoryką". Wiele wtedy zrozumiesz z filmów "światopoglądowych", które tutaj są tak strasznie popularne.
No nie no, żeby do ppopierdolonego obrazka dorabiać ideologiczne podłoże, to trzeba mieć pod czachą nieźle porobione. Powstrzymajcie się proszę od wrzucania wszędzie treści "anty ciapciuch" bo to już się kurwa nudne robi. Wchodzisz na portal żeby się pośmiać, a tu spina na prawo i lewo.
Jeśłi chcesz "poruszać mózgownicą" to wstań od komputera, wyjdź do biblioteki, wypożycz interesującą książkę naukową/popularnonaukową i ją przeczytaj. Polecam zainteresowanie się działem nauki zwanym "retoryką". Wiele wtedy zrozumiesz z filmów "światopoglądowych", które tutaj są tak strasznie popularne.
Ten co się nie spina:)
Mam pod czachą porobione, a ty proszę powstrzymaj się od nadmiernej 'retoryki', bo nie jest twoją mocną stroną.
Jeśli panda gwałciciel nie jest wystarczająco zabawny to scrolluj dalej.
A no i zluzuj majty, bo ci żyłka pęknie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów