18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Zagadka
maniiiek • 2013-04-06, 16:01
I znowu trafiłem w telewizji na tego brzydkiego kurdupla z kompleksami i schizofrenią. I znowu przemówienie – wszyscy dookoła to perfidni kłamcy i wrogowie, my jesteśmy najlepsi, moja rodzina bohatersko zginęła za kraj i musi mieć pomnik w każdym mieście, niech prawdziwi patrioci pokażą kapitalistycznym zdrajcom swoją siłę, nie poddamy się… Dramat, dramat i jeszcze raz dramat. A teraz pytanie – oglądałem przemówienie Jarka czy Kima?
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Alien_12 2013-04-06, 21:26
Zapierdolone ze zwyrole.org
Zgłoś
kamil889 2013-04-06, 21:33
Jarek nie jest taki głupi jak kreuje się go w mediach. Fakt, że ma problemy ze sobą, czego dowodem może być przebieg kampanii prezydenckiej, ale mogło być gorzej co widać np. u skośnookich
Zgłoś
maniiiek 2013-04-06, 21:36
Alien_12 napisał/a:

Zapierdolone ze zwyrole.org

Jak bycza część kawałów tutaj.
Zgłoś
Sekker 2013-04-06, 22:30
maniiiek napisał/a:

Za to u nas ludzie z głodu nie padają i nie ma obozów zagłady. A jak ktoś nazwie rząd bandą idiotów to ma pewność, że on, rodzina i sąsiedzi nie skończą pod murem. Korea to gospodarcza klęska. Myślisz dlaczego tak wymachują szabelką teraz? Bo jest tam taka nędza, że głód w dupy partyjnym zagląda i próbują teraz szantażem trochę kasy i towarów ugrać.

Ktoś tu na bieżąco Maksa ogląda
Zgłoś
mr.moose 2013-04-06, 22:38
up@
I wie jak jest
Zgłoś
Pandemicum 2013-04-06, 23:21
Dobra, może jak student "wysoce zmywakowego" kierunku Stosunki Międzynarodowe na UAM'ie coś wam przybliżę:

Żadnej wojny nie będzie - Korea Północna dobrze wie, że w wypadku konfliktu zbrojnego stoi na przegranej pozycji, nawet posiadając potencjał nuklearny. Cała społeczność międzynarodowa dobrałaby im się do dupy gdyby zaczęli robić coś na poważnie - a to nie w smak hordom koreańskich generałów którym wbrew pozorom żyje się całkiem nieźle - mimo, że często nie posiadają żadnych wojskowych zdolności (to raczej rodzaj komunistycznej arystokracji - rządzi symonia i nepotyzm). Korea Północna usiłuje ugrać dwie rzeczy - Pierwsza to podwyższenie statusu Kim Dzong Una za pomocą demonstracji siły - zarówno wewnątrz kraju, gdzie ma więcej przeciwników niż mogłoby się wydawać - jak i na zewnątrz, żeby zwrócić na siebie uwagę mediów. Kim Dzong Un naprawdę mimo kretyńskiego wyrazu twarzy, debilem nie jest - mówi biegle po angielsku i francusku, a większość okresu nauczania spędził w Szwajcarii -t i ma więcej jaj niż wielu internetowych napinaczy. Ostatnim powodem, tak jak już wspominał Max są wielomiliardowe dotacje płynące z USA i ONZ - to jest kraj gangsterski, podobnie jak Naddniestrze (choć pewnie nikt z was o Naddniestrzu do tej pory nie słyszał - zaje**sty kraj - byłem 2 lata temu). Przemysł tam praktycznie nie istnieje, a jedyne z czego żyją to owe dotacje. Zauważcie, że pierwsze protesty i groźby zaczęły się po cofnięciu dotacji i zaostrzeniu embarga wobec Korei.

Dla ciekawskich polecam również internetową stronę ambasady krld w Polsce - niektóre teksty są genialne (pasują na sadola) - krld.pl/
Zgłoś
Lang 2013-04-06, 23:51 1
Ileż jeszcze ten PiS będzie nami rządził! Zbierzmy się i obalmy premiera Kaczyńskiego, już czas!
Zgłoś
s................j 2013-04-06, 23:54
1000000000000000000% Kima bo nie było nic o Tusku...
Zgłoś
maniiiek 2013-04-07, 8:20
Sekker napisał/a:

Ktoś tu na bieżąco Maksa ogląda

Nie, to moja prywatna opinia. Nawet nie wiem o jakiego Maksa Ci chodzi.
Zgłoś
Kasander 2013-04-07, 9:21
Obstawiam, że Jarka panie Schetyna...Nowak...a może Szejnfeld....nie wiem który z was to napisał....ale to nie ten portal dla idiotów. TO JEST SADISTIC
Zgłoś
dagins 2013-04-07, 18:06
Precz_z_Preczem napisał/a:

Wole Jarka niż lewactwo. Czołem!

Już mam dość internetu na dzisiaj...
Zgłoś
synqi 2013-04-07, 21:16
taka rusznica że w KRLD jest 100% KRLD a w Polsce jest 99% ełropy i innego szajsu
Zgłoś
maniiiek 2013-04-07, 21:36
synqi napisał/a:

taka rusznica

A co ma prymitywna broń palna do tego?
Zgłoś
synqi 2013-04-07, 22:04
piernik i wiatrak mają tyle samo liter
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem