18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Krechafety 2015-03-07, 8:15 14
Ostatnimi czasy to raczej "Wchodzi Allah, wychodzi Akbar".
Zgłoś
freaky 2015-03-07, 10:27 16
Wyczyny Polek na Orgasmusie są na tyle legendarne, że dowcip można rozumieć wielorako. Ja najpierw pomyślałem, że Juan i Antonio bawią się na dwa baty
Zgłoś
gabrychchch 2015-03-07, 10:58 5
U nas w mieście w latach '80 włosi pracowali przy budowie proszkowni mleka, kobity się puszczały za 50 lirów bo myślały, że to w chuj pieniędzy a do tego makaroniarze byli dla nich bardzo egzotyczni i tacy inni po dziś dzień o tych paniach krążą legendy po ulicach, tak że erasmus to tylko kolejny etap.
Zgłoś
robson101 2015-03-07, 11:02
zaraz odezwie się pierwsza święta
Zgłoś
Lysack 2015-03-07, 11:09 8
Raczej na odwrót...

Wychodzi Juan, wchodzi Antonio;
Wychodzi Antonio, wchodzi Raul;
Wychodzi Raul, wchodzi Jose;
Wychodzi Jose...

I tak dalej, wszyscy z dyskoteki
Zgłoś
SamSobieBogiem 2015-03-07, 11:19 1
@up byli wszyscy a ona dalej marzy o czarnuchu.

"Wiesz, gdyby pieniądze nie miały znaczenia, gdyby nie było pieniędzy i gdyby wszystko zależało od naszej postawy moralnej, naszego zachowania i postępowania z ludźmi, bylibyśmy milionerami. Bylibyśmy bogaci."
Zgłoś
Thunbi 2015-03-07, 11:29 1
Smutne to jest, ale niestety trochę tego naszego społeczeństwa jest głupie.
Ci sami ludzie, którzy kupują "4arte, 5iąte auto w niemieckiej rodzinie"; 60k przebiegu, 2 lata, 1/3 rozsądnej ceny, dają dupy na erazmusach, emigracjach, wyjazdach itp. Oczywiście należy rozróżnić płcie.
I nie mówie tu o wykształćeniu, czy zarabianej kasie. Chodzi mi raczej, o taka inteligencję cywilizacyjną/społeczną - nie wiem jak to nazwać. Prosty rolnik może ją mieć, a wyciągający 12k miesięcznie byznesmen z Wawy, nie.
I takich ludzi jest w naszym Narodzie z 25/35% - tak na moje oko.
Zgłoś
oczami20latki 2015-03-07, 11:57 4
No i chuj erazmus fana spraw można się ruchać do woli co na wyjeździe zostaje na wyjeździe a chłopak w nieświadomości żyje że parę miechów temu w dupce było dwóch hiszpanów, ohhh <3
Zgłoś
P................i 2015-03-07, 12:26 17
@up, ja pierdole jaką ty jesteś zepsutą kurwą,
ale nie można mierzyć wszystkich tą miarą, są szmaty które tak czy siak dawały by dupy, nieważne czy w domu czy na wyjeździe, ale nie można wrzucać wszystkich kobiet z polski do jednego wora, tym bardziej że nie wszystkie interesują się tego typu programami jak erasmus
Zgłoś
oczami20latki 2015-03-07, 12:46 2
Piwo cwelu!
Zgłoś
Loaloa 2015-03-07, 13:03 19
Okazuje się, że nawet Antonio, Mohammad, Ngebe i Carlo są lepsi od śmierdzących, niedomytych polaczków. Przestańcie wreszcie toczyć ból dup i weźcie się za siebie. Kupcie normalną odzież, a dresy, w których chodzicie na codzień zostawcie na siłownię, treningi i do biegania. Druga sprawa - maszynką na jeden milimetr golili w wojsku i podczas epidemii wszawicy, to KURWA NIE JEST FRYZURA. Kolejny punkt to zęby - idźcie do dentysty. Wiem, że zaległości z lat nie nadrobi się podczas jednej wizyty, ale systematyczne dbanie o zęby przyniesie wam wymierne korzyści, a zainwestowane pieniądze zwrócą się z nadwyżką. Jak już zrobicie porządek z zębami zacznijcie się uśmiechać. Waszych polackich ryjów nie upiększycie, ale to nie ma aż takiego znaczenia, w końcu nie każdy Włoch, Hiszpan, Turek i Nigeryjczyk jest piękny. Uśmiech oznacza pozytywne nastawienie do świata, wy się będziecie uśmiechać, to i do was się zaczną uśmiechać. I po jakimś czasie, kto wie, może ci znienawidzeni przez was ciapaci zaczną się wkurwiać, że Polki już im nie dają, bo ich rodacy są bardziej atrakcyjni. Pamiętajcie - chcecie zmienić świat, zacznijcie od siebie.
Zgłoś
SamSobieBogiem 2015-03-07, 13:10 6
@up jakoś mi się smutno zrobiło skurwysynu...

"Wiesz, gdyby pieniądze nie miały znaczenia, gdyby nie było pieniędzy i gdyby wszystko zależało od naszej postawy moralnej, naszego zachowania i postępowania z ludźmi, bylibyśmy milionerami. Bylibyśmy bogaci."
Zgłoś
saloterus 2015-03-07, 13:34 1
@up Loaloa ty chyba lubisz Testo oglądać, co?
Zgłoś
Thunbi 2015-03-07, 14:23 1
@up
Ale ziomek Loaloa ma rację. Nie usprawiedliwia to co prawda kurestwa i ubierania w nieswoje dziecko jakiegoś chłopa, ale w przypadku młodych lasek może mieć to wpływ. Ogólnie wśród młodych jest coraz lepiej ale jak patrzy się na niektórych 20paru/30paro latków, to tak jak napisano, aż włos się jeży na głowie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów