📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:51
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ostatnimi czasy to raczej "Wchodzi Allah, wychodzi Akbar".
Wyczyny Polek na Orgasmusie są na tyle legendarne, że dowcip można rozumieć wielorako. Ja najpierw pomyślałem, że Juan i Antonio bawią się na dwa baty
U nas w mieście w latach '80 włosi pracowali przy budowie proszkowni mleka, kobity się puszczały za 50 lirów bo myślały, że to w chuj pieniędzy a do tego makaroniarze byli dla nich bardzo egzotyczni i tacy inni po dziś dzień o tych paniach krążą legendy po ulicach, tak że erasmus to tylko kolejny etap.
Raczej na odwrót...
Wychodzi Juan, wchodzi Antonio;
Wychodzi Antonio, wchodzi Raul;
Wychodzi Raul, wchodzi Jose;
Wychodzi Jose...
I tak dalej, wszyscy z dyskoteki
Wychodzi Juan, wchodzi Antonio;
Wychodzi Antonio, wchodzi Raul;
Wychodzi Raul, wchodzi Jose;
Wychodzi Jose...
I tak dalej, wszyscy z dyskoteki
@up byli wszyscy a ona dalej marzy o czarnuchu.
Smutne to jest, ale niestety trochę tego naszego społeczeństwa jest głupie.
Ci sami ludzie, którzy kupują "4arte, 5iąte auto w niemieckiej rodzinie"; 60k przebiegu, 2 lata, 1/3 rozsądnej ceny, dają dupy na erazmusach, emigracjach, wyjazdach itp. Oczywiście należy rozróżnić płcie.
I nie mówie tu o wykształćeniu, czy zarabianej kasie. Chodzi mi raczej, o taka inteligencję cywilizacyjną/społeczną - nie wiem jak to nazwać. Prosty rolnik może ją mieć, a wyciągający 12k miesięcznie byznesmen z Wawy, nie.
I takich ludzi jest w naszym Narodzie z 25/35% - tak na moje oko.
Ci sami ludzie, którzy kupują "4arte, 5iąte auto w niemieckiej rodzinie"; 60k przebiegu, 2 lata, 1/3 rozsądnej ceny, dają dupy na erazmusach, emigracjach, wyjazdach itp. Oczywiście należy rozróżnić płcie.
I nie mówie tu o wykształćeniu, czy zarabianej kasie. Chodzi mi raczej, o taka inteligencję cywilizacyjną/społeczną - nie wiem jak to nazwać. Prosty rolnik może ją mieć, a wyciągający 12k miesięcznie byznesmen z Wawy, nie.
I takich ludzi jest w naszym Narodzie z 25/35% - tak na moje oko.
No i chuj erazmus fana spraw można się ruchać do woli co na wyjeździe zostaje na wyjeździe a chłopak w nieświadomości żyje że parę miechów temu w dupce było dwóch hiszpanów, ohhh <3
@up, ja pierdole jaką ty jesteś zepsutą kurwą,
ale nie można mierzyć wszystkich tą miarą, są szmaty które tak czy siak dawały by dupy, nieważne czy w domu czy na wyjeździe, ale nie można wrzucać wszystkich kobiet z polski do jednego wora, tym bardziej że nie wszystkie interesują się tego typu programami jak erasmus
ale nie można mierzyć wszystkich tą miarą, są szmaty które tak czy siak dawały by dupy, nieważne czy w domu czy na wyjeździe, ale nie można wrzucać wszystkich kobiet z polski do jednego wora, tym bardziej że nie wszystkie interesują się tego typu programami jak erasmus
Piwo cwelu!
Okazuje się, że nawet Antonio, Mohammad, Ngebe i Carlo są lepsi od śmierdzących, niedomytych polaczków. Przestańcie wreszcie toczyć ból dup i weźcie się za siebie. Kupcie normalną odzież, a dresy, w których chodzicie na codzień zostawcie na siłownię, treningi i do biegania. Druga sprawa - maszynką na jeden milimetr golili w wojsku i podczas epidemii wszawicy, to KURWA NIE JEST FRYZURA. Kolejny punkt to zęby - idźcie do dentysty. Wiem, że zaległości z lat nie nadrobi się podczas jednej wizyty, ale systematyczne dbanie o zęby przyniesie wam wymierne korzyści, a zainwestowane pieniądze zwrócą się z nadwyżką. Jak już zrobicie porządek z zębami zacznijcie się uśmiechać. Waszych polackich ryjów nie upiększycie, ale to nie ma aż takiego znaczenia, w końcu nie każdy Włoch, Hiszpan, Turek i Nigeryjczyk jest piękny. Uśmiech oznacza pozytywne nastawienie do świata, wy się będziecie uśmiechać, to i do was się zaczną uśmiechać. I po jakimś czasie, kto wie, może ci znienawidzeni przez was ciapaci zaczną się wkurwiać, że Polki już im nie dają, bo ich rodacy są bardziej atrakcyjni. Pamiętajcie - chcecie zmienić świat, zacznijcie od siebie.
@up jakoś mi się smutno zrobiło skurwysynu...
@up
Ale ziomek Loaloa ma rację. Nie usprawiedliwia to co prawda kurestwa i ubierania w nieswoje dziecko jakiegoś chłopa, ale w przypadku młodych lasek może mieć to wpływ. Ogólnie wśród młodych jest coraz lepiej ale jak patrzy się na niektórych 20paru/30paro latków, to tak jak napisano, aż włos się jeży na głowie.
Ale ziomek Loaloa ma rację. Nie usprawiedliwia to co prawda kurestwa i ubierania w nieswoje dziecko jakiegoś chłopa, ale w przypadku młodych lasek może mieć to wpływ. Ogólnie wśród młodych jest coraz lepiej ale jak patrzy się na niektórych 20paru/30paro latków, to tak jak napisano, aż włos się jeży na głowie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów