Teraz pytanie do reszty kto byłby w stanie "to" wyruchać?
Nie daję piw fantastico.Jak mówi tak mówi, ważne, że Polka. I nie mówcie na ślązaków hanysy, bo to obraźliwe, niemcy prześmiewczo podczas okupacji śląska tak mówili na Słowian tam zamieszkujących. Trochę wzajemnego szacunku Panowie, bo jak my do siebie go nie mamy, to tym bardziej inni dla nas go nie będą mieli.
Szkoda tylko, że żadnej polskiej marki tam nie ma... większość to auta jebanego niemca.
Żuk, Star, Jelcz, FSO, FSC, Nysa... wszystko sprzedane i zbankrutowane przez konkurencję z zachodu. Wszystko dzięki sprzedajnym kurwom. Ktoś powinien za to zapłacić. Odebrali nam tożsamość...
Pozdry
Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.Logika większości ludzi na takich zlotach: Dojebać do auta wartego 2.5tyś złotych gówna wartego 5tyś (które jebie wiochą na kilometr i nie przyczynia się ani do poprawy osiągów ani bezpieczeństwa ale imponuje dzieciakom w podstawówce i gimnazjach) i obniżyć wartość fury do 1.5tyś.
Podobnie bawi mnie jak wymieniają numery silników "be jeden sześć sto pięćset miliard o fał te me be sre vtec sraki owaki 16 zaworowy o zmiennych fazach rozrządu.... o mocy 110KM...."
Jak mówi tak mówi, ważne, że Polka. I nie mówcie na ślązaków hanysy, bo to obraźliwe, niemcy prześmiewczo podczas okupacji śląska tak mówili na Słowian tam zamieszkujących. Trochę wzajemnego szacunku Panowie, bo jak my do siebie go nie mamy, to tym bardziej inni dla nas go nie będą mieli.
Pozdry
Żuk, Star, Jelcz, FSO, FSC, Nysa... wszystko sprzedane i zbankrutowane przez konkurencję z zachodu. Wszystko dzięki sprzedajnym kurwom. Ktoś powinien za to zapłacić. Odebrali nam tożsamość...