📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
51 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
auto napędzane wunglem
Ciekawe ile tam jeszcze takich potworów 110 kucy na gwincie siedzi
Ciekawe czy jej już ktoś gwint zerwał.
bisfhcrew napisał/a:
Ciekawe ile tam jeszcze takich potworów 110 kucy na gwincie siedzi
Znawco, to 110 Hondowskich koni objedzie 90% aut o podobnej mocy
Zamiast 100-kilowego karałdio mogła wsadzić tam B-serie no ale...
djmicho napisał/a:
Znawco, to 110 Hondowskich koni objedzie 90% aut o podobnej mocy
A co, hondę masz? Z pseudo sportowym zawieszeniem i raczej nielekkim wyposażeniem to z pewnością weźmie 90% innych hatchbacków o podobnej mocy.
Jak mówi tak mówi, ważne, że Polka. I nie mówcie na ślązaków hanysy, bo to obraźliwe, niemcy prześmiewczo podczas okupacji śląska tak mówili na Słowian tam zamieszkujących. Trochę wzajemnego szacunku Panowie, bo jak my do siebie go nie mamy, to tym bardziej inni dla nas go nie będą mieli.
Szkoda tylko, że żadnej polskiej marki tam nie ma... większość to auta jebanego niemca.
Żuk, Star, Jelcz, FSO, FSC, Nysa... wszystko sprzedane i zbankrutowane przez konkurencję z zachodu. Wszystko dzięki sprzedajnym kurwom. Ktoś powinien za to zapłacić. Odebrali nam tożsamość...
Pozdry
Szkoda tylko, że żadnej polskiej marki tam nie ma... większość to auta jebanego niemca.
Żuk, Star, Jelcz, FSO, FSC, Nysa... wszystko sprzedane i zbankrutowane przez konkurencję z zachodu. Wszystko dzięki sprzedajnym kurwom. Ktoś powinien za to zapłacić. Odebrali nam tożsamość...
Pozdry
debaser jak oni na nas gorole to my na nich hanysy, mozna z beka bez obrazy tak samo jak sledz z betonem
Ja bym wyjebał jak gnój po polu !
smaczne bmw <3
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów