📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Pewnie postanowiła zamieszkać na skołocie albo na ulicy.
Pewnie leży cała zasrana, zaćpana i zruchana na jakimś squacie. Nie ma się o co martwić, wróci, a jak nie wróci to też nie ma się o co martwić.
Za moich czasów szkolnych irokeza można było sobie wyciąć co najwyżej na wakacjach...
Ech ten upadek obyczajów...
Znając życie zgłodnieje - wróci
Za moich czasów szkolnych irokeza można było sobie wyciąć co najwyżej na wakacjach...
Ech ten upadek obyczajów...
pewnie spierdolila z cyrku
Why Drink And Drive if you can Smoke any FLY!?
heh pewnie jej ogarneli ta fryzure zrobili makijaz i juz zapierdala w jakims zagranicznym burdelu
-George Orwell
To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz-George Orwell
pewnie ją koledzy zjedli... sorry takie mają klimaty..
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów