Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów______________
Okres ważności moich postów kończy się z chwilą ich opublikowaniaMój inglisz trochę kuleje
mógłby ktoś przetłumaczyć ostatnie zdanie przed wyjebaniem tej laski z samochodu?
Mój inglisz trochę kuleje
"chyba sobie żartujesz.... wynocha z mojego samochodu"
najlepsze do ruchania były przypściółki mojej byłej nawet na torturach wyparłyby się
O kurwa, Dżolero, ale historia. Pamiętaj, że ludzie dobierają swoje otoczenie do własnych cech, więc zapewne ktoś Twoją modelkę też dymał.
"chyba sobie żartujesz.... wynocha z mojego samochodu"
Raczej chodziło mu o to, że ta druga stwierdziła, iż facet powiedział jej, że jego dziewczyna jest "przyboczną suką" i dlatego mu popuściła szpary. Czym jeszcze bardziej wkurwiłą koleżankę i tamta ją wyjebała z auta.
Raczej chodziło mu o to, że ta druga stwierdziła, iż facet powiedział jej, że jego dziewczyna jest "przyboczną suką" i dlatego mu popuściła szpary. Czym jeszcze bardziej wkurwiłą koleżankę i tamta ją wyjebała z auta.
dzięki za odpowiedź
pozdro
Side bitch to kurwa na boku. Tak sie tamta wytlumaczyla, ze przed ruchaniem chlopak tej pierwszej tak mowil.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów