📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Teraz wystarczy ją odciągnąć w ustronne miejsce
fikuswdoniczce napisał/a:
Jesteś pierdolonym kretynem.
Pogrom napisał/a:
Jesteś pierdolonym kretynem.
Racja, co będzie innym zabierał. Niech się wszyscy zabawią.
Gdzie ludzie znajdują takich spierdolonych znajomych, ze typ wykurwil typiarce piłkę na łeb, ze pewnie do tej pory ją piecze, a pierdolone downy sie smieją zamiast od razu podejść i zapytac czy wszystko w porządku? Co za spierdoliny hodują takie dzieci?
fikuswdoniczce napisał/a:
qizmo napisał/a:
Racja, co będzie innym zabierał. Niech się wszyscy zabawią.
Panowie widzę testosteron opanował mózg, poniekąd się zgodzę w kwestii kopulacji. Jeśli odpowiednio i z jajem to zrobi to choć nie którym może wydać się to absurdalne to ma okazję żeby poderwać i nawet pretekst. Był niechcący wykop, jest uderze, upadek, podejście, pomoc + przeprosiny ale przede wszystkim są emocje i to jak wiadomo jest motorem u kobiet, pozdrawiam myślących namiotami i tych którzy mnie rozumieją
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów