Ma ktos pomysł jak wytłumaczyć obcokrajowcowi, że dla dwóch prawdziwych Polaków butelka wódki to w sam raz, dwie - dużo, a trzy - mało?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
🔥
Przesłanie do kozojebców
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zależy jaka butelka
prawo które kiedyś określił mój kolega:
nie ważne ile by butelek wódki się wypiło, zawsze i tak pojawia się ochota na n+1 butelkę (n- należy do N i jest to chwilowa wartość ilości wypitych butelek)
nie ważne ile by butelek wódki się wypiło, zawsze i tak pojawia się ochota na n+1 butelkę (n- należy do N i jest to chwilowa wartość ilości wypitych butelek)
@up
jednak mimo że n dąży do nieskończoności, to chuja z tego, bo rano zazwyczaj widzi się tą ostatnią flaszkę tyle co po 2 banie rozpitą
jednak mimo że n dąży do nieskończoności, to chuja z tego, bo rano zazwyczaj widzi się tą ostatnią flaszkę tyle co po 2 banie rozpitą
Bo to jest paradoks alkoholu - niby każdy wie, że flaszka się kiedyś skończy ale zawsze jest to zaskoczenie.
o matko, pseudointelektualne omnibisy
Wg mnie dobrym sposobem na wytłumaczenie jest demonstracja
daj te butelki, to coś wykombinuje
1 zasada picia piwa
jedno piwo to nie piwo
dwa piwa to jedno piwo
a jednego piwa nie opłaca się kupować
jedno piwo to nie piwo
dwa piwa to jedno piwo
a jednego piwa nie opłaca się kupować
dlatego w anglii sprzedaja promocje 6 za 5 a jak ktos chce piwo to zagina po promocje
Buszek napisał/a:
dlatego w anglii sprzedaja promocje 6 za 5
Łał, w Polsce nie ma takich promocji...
Marihuana i haszysz >>> piwo i wódka
Butelka na dwóch w sam raz? Nie profanuj polskich tradycji i możliwości.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów