📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Kolejny cud kinematografii wstawiony przez najlepszego członka tej społeczności. Żebyś nidgy nie zapomniał hasła do logowania. Żeby twoje wysmakowanie i gust się nie zmieniły bo to złoto i sam Tarantino powinien czerpać inspiracje z twoich wrzut i zapisać się na konsultacje z toba członku tej społeczności
Dwa warny pod rząd jednak coś zdziałały
~Halman napisał/a:
, Zwykle nie odpisuję randomowym amebom z internetu ale dziękuję za komentarz "buchający miłością"...
Dwa warny pod rząd jednak coś zdziałały
czyli krotko mowiac, przestales juz noca po pijaku sam sobie odpisywac na wiadomosci?
Po to ktoś wymyślił pojęcie bezpiecznej odległości od poprzedzającego pojazdu.
Mnie za to ciśnienie podniosło paliwo po 2,30.
nwonigers, od razu widać, że ripost się uczyłeś z polskich kabaretów...
Użytkownik420, tematów: 0 ... I jeszcze się kurwa rozczulasz nad "twerkujacym da silvą"
typowe wsiowe chłopki...
Użytkownik420, tematów: 0 ... I jeszcze się kurwa rozczulasz nad "twerkujacym da silvą"
typowe wsiowe chłopki...
zeozwatyelektryk napisał/a:
nwonigers, od razu widać, że ripost się uczyłeś z polskich kabaretów...
typowe wsiowe chłopki...
typiarz się do mnie pruje że mu warna wystawiłem - idiota skończony nawet nie wie co kto mu wystawia a filmik go zdenerwował bo pewnie tylko na rowerze popierdala
Użytkownik420 napisał/a:
Kolejny cud kinematografii wstawiony przez najlepszego członka tej społeczności. Żebyś nidgy nie zapomniał hasła do logowania. Żeby twoje wysmakowanie i gust się nie zmieniły bo to złoto i sam Tarantino powinien czerpać inspiracje z twoich wrzut i zapisać się na konsultacje z toba członku tej społeczności
Jakieś parę miesięcy temu obiecywałeś, ze kasujesz konto i co, dalej tu siedzisz?
Halman, Załatwię mu drugiego
To, że dziadek już nie ogarnia i powinien oddać już samochód wnuczkowi, to jasne. Niemniej jednak wina tutaj jest nadjeżdżających bez zachowania bezpiecznej odległości. Gdyby jechali prawidłowo to niezdecydowanie dziadka skończyłoby się tylko chwilowym spowolnieniem ruchu.
@up widziałeś kiedyś takie zjawisko?
no troszkę wina dziadka, ale z drugiej strony nie aż taka przesadna, widoczności nie miał, a korek był, więc czekałby milion lat aż korek się rozreguluje, a 2 stłuczki też jakoby z winy tych co nie zachowali dystansu. Zwłaszcza ten busik, co nie wyhamował przed TIRem....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów