📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Jestem umięśniony tak jak Kazik
za Kazia zawsze PIWO pozytywny czlowiek... ehhh kiedys to byly czasy
50 letni facet cały czas koncertuje i dobrze się bawi z publicznością ... zajebisty jest Kazik
kazik z litzą ? Oo
Robert Friedrich jaki pączuś na twarzy. Teraz to wyszczuplał. Piwo za Kazika i tyle. Jeden z nielicznych, którzy szanują publiczność i NIGDY nie grają z playbacku.
Ta, reaktywował się KNŻ z Litzą na wieśle. Już jakiś czas temu, 2008 czy tam 2009 chyba.
A co do grania z playbacku, to raz mu się zdarzyło w Opolu do suszarki
A co do grania z playbacku, to raz mu się zdarzyło w Opolu do suszarki
Kaziu teraz juz nie ten co kiedys na koncertach (pomarańczowa trasa) ,niestety wiek robi swoje ale i tak pełny szacun
ale bym mu najebal !!!!
@up
Wszyscy wiedzą że chuja byś zrobił, a jeszcze mógłbyś wyłapać
Oferta z bitami ode mnie: BZK: www.soundcloud.com/bzk-wygonstudio
Wszyscy wiedzą że chuja byś zrobił, a jeszcze mógłbyś wyłapać
Kto nie piwkuje ten gej :V
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów