Właściciel próbował walczyć ale dostał w mordę.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ktoś zna źródło ? Auto raczej skrajnie trudne do opylenia - nawet na części.
A mógł kupić sobie fiacika Multiple , nikt by nie ukradł i morda była by cała
Sami gamonie. Złodzieje zamiast odrazu mu wpierdolić na szybko i odjechać, to się bawią. Właściciel póki siedział w samochodzie mógł ruszyć tył, przód, tył i pewnie by się jakoś wybronił, zamiast się szarpać.
P.S. Po innych furach w garażu widać, że na biednego nie trafiło.
P.S. Po innych furach w garażu widać, że na biednego nie trafiło.
A mogł po prostu kluczyki wypierdolić w krzaki. I taki chuj by odjechali.
Aras76 napisał/a:
A mógł kupić sobie fiacika Multiple , nikt by nie ukradł i morda była by cała
Akurat fiat multipla jest mocno niedoreklamowany, serio.Raz w tym siedzialem, kuzwa, gdyby tylko mialo to cos lepszy wyglad,to full wypad. Miejsca na nogi tyle,co w klasie biznes w samolocie, mozliwosci regulacji futeli duzo wieksze z uwagi na wielka pojemność itd...
Dwóch białych ninjów skroiło żółtego. Świat się kończy.
Po chuj on walczył? Auto jest ubezpieczone dostanie odszkodowanie, wygrać z nimi by nie wygrał a jeszcze mógł kose dostać.
Akurat fiat multipla jest mocno niedoreklamowany, serio.Raz w tym siedzialem, kuzwa, gdyby tylko mialo to cos lepszy wyglad,to full wypad. Miejsca na nogi tyle,co w klasie biznes w samolocie, mozliwosci regulacji futeli duzo wieksze z uwagi na wielka pojemność itd...
Ty to serio napisałeś?Czy do żartu, ewentualnie jesteś pierdolnięty?
Jak widać ma jeszcze kilka aut. Nie odczuje braku. Nigdy nie rozumiałem takiego wypierdalania pieniędzy aby mieć więcej dóbr luksusowych, które i tak leżą i sie kurzą.
Tak czy inaczej mam nadzieje że złodzieję rozjebią sie na zakręcie.
Tak czy inaczej mam nadzieje że złodzieję rozjebią sie na zakręcie.
ja bym na jego miejscu zaczął rozpierdalać te auto
Bambobandziorki (16 i 39 lat) długo nie nacieszyły się nową zdobyczą. Auto ukradli w niedzielę po południu, a już we wtorek rano musieli je oddać, razem z trzema innymi (2x BMW i 1x Porsche). Jedno z BMW (model 530i rocznik 2021) zajumali w sobotę, również w Westport. Dziuplę mieli w amerykańskim Berlinie.
Miejsce kradzieży: 75 Bayberry Lane, Westport, CT 06880, USA
Dziupla (jakieś 80 km drogą na północ): 1640 Orchard Rd, Berlin, CT 06037, USA
Tymczasem sadolowy ból czterech liter spowodowany statusem majątkowym poszkodowanego uważam za odwołany
Miejsce kradzieży: 75 Bayberry Lane, Westport, CT 06880, USA
Dziupla (jakieś 80 km drogą na północ): 1640 Orchard Rd, Berlin, CT 06037, USA
Tymczasem sadolowy ból czterech liter spowodowany statusem majątkowym poszkodowanego uważam za odwołany
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów