nowynick napisał/a:
hamburgery podobno rzeczywiście mają okazję a z nas frajerów próbują robić, inna sprawa to ten czarny piątek po polsku... czarny piątek w piątek, czarny piątek w sobotę i jeszcze czarniejszy w niedzielę , dziś rano jadę do roboty i w radiu "black friday w Orange trwa do poniedziałku" zaraz się z tego zrobi czarny kurwa grudzień...
No bo tam te wszystkie firmy chcą się pozbyć niesprzedanego towaru aby zrobić miejsce na nowy towar na gwiazdkę.
Swoje sprzedali, swoje zarobili a magazyn trzeba opróżnić więc w wielu przypadkach lecą po kosztach i dają ceny po których sami kupili albo ceny hurtowe a ludzie myślą, że złapali boga za nogi.
No ale to w USA tak jest a gdzie indziej dupa.
To jak sklepy lecą w chuja u nas w Polsce to świadczy o tym ta ustawa którą trzeba było dać aby jak cos niby jest przecenione to poprzednia cena musi być przynajmniej 1 dzień bo te kutwy dawały naklejki -X% i rzekome ceny a w rzeczywistości były to ceny regularne.
No i pamiętajcie moje kochane dzieci, że jeśli wszystko zawsze jest w promocji to nic nigdy nie jest w promocji.