Kurwa, gdzie takie urządzenie kupić?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
Cóż... ja bym polecał to co ja mam czyli Akai APC 49 + MPK Mini, też od Akai. To jest bardzo dobry setup. Do ich obsługi Ableton Live 8 lub 9. Ja osobiście nadal siedzie na 8'ce ale niedługo czas się przesiąsc bo 9 wprowadziła wiele zmian.
VanHelsingPL napisał/a:
"Struktury dźwiękowe składają się z zestawów fal akustycznych o celowo dobranych częstotliwościach i amplitudach oraz ciszy pomiędzy nimi. Celem muzyki jest oddziaływanie na świadomość słuchacza. Jest zjawiskiem odbieranym subiektywnie, zależnym od indywidualnych skłonności, wcześniejszych doświadczeń, społecznych kryteriów wartości, aktualnego nastroju i wielu innych czynników w tym tzw. słuchu muzycznego. Od mowy ludzkiej różni się znacznie większą abstrakcyjnością przekazywanych treści oraz wykorzystaniem oprócz głosu ludzkiego również instrumentów muzycznych."
Czyli według tej definicji to również jest muzyka
bo przecie są fale akustyczne i cisza miedzy nimi...
Wybacz ale z gówna bata nie ukręcisz
@Skalim
Thx, nawet mi sie wkrecilo i polecialo "Mortal Combat!" ^^
daj im uczucie spelnienia, daj im sile i wladze, daj im przyjaciol, daj im silnych w uczuc i wrazen, daj im katharsis...
Thx, nawet mi sie wkrecilo i polecialo "Mortal Combat!" ^^
Daj im czego chca, daj im opowiesci, daj im mozliwosc do byia calkowicie inna osoba, daj im rozwiazywac problemy,daj im uczucie spelnienia, daj im sile i wladze, daj im przyjaciol, daj im silnych w uczuc i wrazen, daj im katharsis...
Urządzenie to nazywa się Launchpad firmy Novation wpisz sobie w allegro
Listek666 napisał/a:
Czyli według tej definicji to również jest muzyka
bo przecie są fale akustyczne i cisza miedzy nimi...
Wybacz ale z gówna bata nie ukręcisz
Widzę natura nie podarowała ci chociaż 10 IQ. Przeczytaj jeszcze raz.
VanHelsingPL napisał/a:
Widzę natura nie podarowała ci chociaż 10 IQ. Przeczytaj jeszcze raz.
Przeczytałem nawet 10 razy i nadal uważam że "piosenka" pisana w C++ lub systemie 0/1 nie ma nic wspólnego z muzyką. Jeżeli tak cię dupa boli od samego wypowiedzenia opinii sprzecznej z twoją to lepiej zostaw internet w spokoju bo widać że jeszcze w wieku dojrzewania jesteś.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów