Kurwa, gdzie takie urządzenie kupić?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Ja się raczej nie znam, ale wygląda mi to na zwykły sampler. Pod każdym przyciskiem programujesz określony dźwięk i wciskasz. Ot cała filozofia.
Launchpad fajna sprawa
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym,ani każdym innym po nim następującym .Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny i chuj.
Ten koleś to M4sonic. Nie wystarczy mieć to, trzeba jeszcze mieć słuch
Podobnych używają kolesie z The Glitch Mob. Fajna kapella.
Podobnych używają kolesie z The Glitch Mob. Fajna kapella.
to nie sampler, a kontroler midi i na pewno to nie jest dj
Postukasz i w końcu dotrze do ciebie, że nie potrafisz na tym "grać".
Możesz to samo zrobić na swoim komputerze - 'kupujesz' program > podstawiasz mp3 pod guziczki na klawiaturze > miłej zabawy
albo ma talent muzyczny na poziomie beethovena, albo siedzi po kilka godzin ucząc się kombinacji klawiszy - innej opcji brak. obstawiam to drugie, bo przy takim poziomie ilości zmiennych jest to niemożliwe do grania "z marszu"
Cytat:
k***a, gdzie takie urządzenie kupić?
allegro.pl/kontroler-novation-launchpad-s-ableton-fl-studio-i3619768451.html
na allegro, w sklepie muzycznym
@upy
A jebać to, nie chcę tego kupić, ale musiałem jakiś podpis wymyślić, bo by mi administratorzy warna kolejnego dojebali -.-"
A jebać to, nie chcę tego kupić, ale musiałem jakiś podpis wymyślić, bo by mi administratorzy warna kolejnego dojebali -.-"
AxL napisał/a:
... Nie wystarczy mieć to, trzeba jeszcze mieć słuch ...
A do tego dobrą pamięć i koordynację w łapach.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów