📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Takie średnie bym powiedział.
Ja mam super patent na grilla, polecam wszystkim Sadolom.
Mianowicie ustawiacie 3 opony samochodowe jedna na drugiej, do środka wrzucacie parę butelek plastikowych, polewacie benzyną, podpalacie i ustawiacie rożna. Kiełbaski będą smakowicie uwędzone już w kilka minut.
Mianowicie ustawiacie 3 opony samochodowe jedna na drugiej, do środka wrzucacie parę butelek plastikowych, polewacie benzyną, podpalacie i ustawiacie rożna. Kiełbaski będą smakowicie uwędzone już w kilka minut.
pod warunkiem że ta siatka perforowana jest z nierdzewki a nie gównolitu z zawartością cynku
Hoofner napisał/a:
Patyk + kiełbasa + ognisko jest lepsze niż grill.
Zwłaszcza jak kij zaczyna płonąć albo zajebiście opieczona, ociekająca tłuszczykiem, lekko przysmolona kiełbacha, że wszystkie kubki smakowe się aktywują pęka i wpieprza się w popiół
a tak serio też wolę z ogniska.
To jest właśnie esencja bezsensownych wynalazków.
Niby masz mniej jebania z obracaniem ale dwa razy więcej sprzątania (kraty powinno się myć a przynajmniej szorować po każdym użyciu). Plus to urządzenie przewiduje, że będą nałożone takie same mięsa - bo przecież wołowina będzie robiła się dłużej niż kurczak a ten dłużej niż kaszanka.
Podsumowując, gadżet, który ma ułatwić życie, nieznacząco je utrudnia
Niby masz mniej jebania z obracaniem ale dwa razy więcej sprzątania (kraty powinno się myć a przynajmniej szorować po każdym użyciu). Plus to urządzenie przewiduje, że będą nałożone takie same mięsa - bo przecież wołowina będzie robiła się dłużej niż kurczak a ten dłużej niż kaszanka.
Podsumowując, gadżet, który ma ułatwić życie, nieznacząco je utrudnia
a ja tak po somsiedzku miałem nadzieję, że mu to spierdoli do ognia :]]
100Burned napisał/a:
Ja mam super patent na grilla, polecam wszystkim Sadolom.
Ja mam dobry patent na kadzidło. Bierzesz dużą, metalową puszkę po farbie, robisz trochę dziurek. Do środka wrzucasz koński klocek (musi być koński, najlepiej taki wysuszony), zalewasz rozpuszczalnikiem i po 10 minutach można podpalać. Zapachy takie, że LeJardin wymięka! Jest pewien minus, nie polecam przebywać w okolicy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów