18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:58
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
W................e 2012-01-18, 16:08
Cholerne ćpuny. Dla mnie ktoś, kto jara gówna typu zioło, dupalacze, etc. jest nikim.
Czekam na hejterów :*
Zgłoś
xaqq 2012-01-18, 16:16 2
obejrzałem to i nabiłem sobie 2 skromne lufki >.<
Zgłoś
Samilo 2012-01-18, 20:12 4
Pierdolicie że ma syf... a Wy wszyscy sadyści pewnie macie czyściutko, schludnie i kapciuszki na nogach.

Co do uzależnień to od wszystkiego można się uzależnić istotne jest to czy uzależnia psychicznie czy fizycznie... W przypadku gandzi jest to tak samo jak z kawą, jak pijesz dużo i często potem wydaje ci się że nie możesz bez niej funkcjonować.

Pierwszego bucha złapałem 4 lata temu, lubię sobie przysmażyć co jakiś czas w towarzystwie albo po chujowym dniu w robocie... Jak mam to palę, jak się skończy to nie lecę prędko po następną sztukę, po prostu nie palę. Paliłem też papierosy i wiem co to jest uzależnienie.

Wiem mogę pierdolić dwie godziny a i tak najwięcej do powiedzenia będą mieli ci co nigdy jointa na oczy nie widzieli.
Zgłoś
blancik 2012-01-18, 21:36
kogo to kurw/cze interesuje że sobie ktoś lubi jarać.
Z drugiej strony jaki jest sens umieszczania tego w necie.
Z trzeciej strony co 2 dni widuje filmiki jak gościu wypija 0,5 na ducha, co jest proporcjonalnym osiągnieciem jak spalenie 1g na raz.

jak zamarynować embriona ?
Zgłoś
MadDave 2012-01-18, 21:44
Widać jedyne perspektywy tego gościa to jaranie zielska, życzę mu powodzenia w przyszłości (oczywiście żartuje , mam nadzieje że zdechnie pod mostem)

może i nie najlepszy komentarz ale jako tako.
Zgłoś
kumanone 2012-01-18, 22:20
i chuj CSI ma jego twarz jego dane znajda w bazie CODIS i ma wjazd na chatę!
Zgłoś
Tajpan 2012-01-18, 22:35
ŁOMATKOBOSKOJANUSZUCHRYSTUSU!!11!1!1oneoeo0neoenoe.

"Póaczecie", ludzie. Płaczecie i to ostro.
Po przeczytaniu mojego postu każdy, kto palił chociażby to raz marihuanę zgodzi się ze mną.
Palę marihuanę od roku, mam do tego obiektywne nastawienie. Raczę się ów używką stosunkowo
raz/dwa na miesiąc. Marihuana polepsza humor, zaczynasz podróżować, niewątpliwie jest to wyborna
roślina... na jakiś czas. Uzależnia jak kawa, czekolada, papierosy, alkohol, tyle, że mniej. Na przedostatnim
miejscu w rankingu uzależnień jest kawa, a tuż za nią marihuana. Mimo wszystko radzę Wam wszystkim
uważać, ponieważ jak mówiłem wyżej uzależnia. Robienie takich filmików to dość głupi pomysł, ale podziwiać
można. No, to lecę wpierdolić czwartą serię amfy po kablach, bywajcie.
Zgłoś
PanPatologia 2012-01-18, 22:42
Filmik słaby, sam lubie sobie zajarać od czasu do czasu, mimo to ta fleja nie jest moim idolem, za to bongosa mu zazdroszcze, a koszulce mu pewnie mama zapomniała powiedzieć bo sie najebała...
Zgłoś
Lumpy1 2012-01-18, 23:02
dziwne że jeszcze nikt nie pojechał nuty :o
chyba hejty nie znaja tego remixu

tnij.org/freee50
POKER TO NIE HAZARD I CHUJ!!
Zgłoś
MadDave 2012-01-18, 23:17
up@ masz racje , strasznie chujowa ta nuta w tle.

może i nie najlepszy komentarz ale jako tako.
Zgłoś
szafek_ml 2012-01-18, 23:45
Dla ułatwienia to rmx Eek-A-Mouse-Ganja Smuggling.
Zgłoś
dzejkop21 2012-01-19, 0:16 1
Takie porównanie- Oglądając telewizje, natknalem sie na bardzo fajny dokument na national geographic o działaniu narkotyków. Postanowili poddać kilku próbom ludzi którzy biorą inne narkotyki-metamfetamine, kokaine, heroine i marihuane. Laska która miała 28 lat, od 4 lat palila heroine miała płuca na poziomie 84 lat. Natomiast facet, który przez 40 lat dzien w dzien palil marihuane, miał płuca zdrowe w 84%.... Na dodatek biorąc pod uwage że palil przez 40 lat, musiał miec ok. 50-60, a wygladal na 40. Nikt nie powie mi, że marihuana szkodzi, bo jest to gówno prawda.... Mówie oczywiscie o czystym suszu, jaki palą w kaliforni, miałem przyjemnosc sprobowania i jest to niebo a ziemia w porownaniu do polskiego gówna.... Polski szit moge bez skrupółow nazwac narkotykiem, natomiast susz kalifornijski ziołem leczniczym.

Co do robienia z palenia wielkiej scenerii to sie z wami zgodze, jesli ktos pali to powinien to robic tylko dla siebie, a nie robic z tego pokaz.

Co do uzależnienia od marihuany-Oczywiscie że jest uzależniająca, ale jest to uzaleznienie psychiczne, z którym większość ludzi potrafi sobie poradzic bez wiekszego problemu. Niestety jest to psychodelik, więc nie ma sie spodziewać żadnych cudów, ale w porównaniu do innych narkotyków twardych i miękkich, naprawde jest to niebo a ziemia.

Pozdrawiam wszystkich którzy mają coś w głowie i nie "hejtują" wszystkich i wszystkiego.
Zgłoś
Karql 2012-01-19, 5:35
Taki to sobie pyka bonio o 6 rano, a ja się kładę spać, bo dopiero teraz skończyłem projekt
Dziękuję, dobranoc

Zgłoś
Johy 2012-01-19, 11:56
wcale nie kozak tylko ma bongo lodowe z dyfuzorem. Dopóki sam takiego nie miałem robiłem oczy widząc takie filmiki ale prawda jest taka ze lekko 2g by spizgał gdyby cybuch był większy ;p
Zgłoś
MudPie 2012-01-19, 12:07
1g na raz. bez sens. 0,1g dobrego wystarczy aby się upalić.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów