📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
koleś jak nie ma co jarać to pewnie paznokcie obgryza
Tak, wiem - "nienawidzący będą nienawidzeni" czy jakoś tak.
szkoda ze wlasnego gowna nie wypalil
Ładnie się musiał zapierdolić. Ja sztukę pół dnia jaram a czasem i cały dzień, a ten skurwysyn naraz instaluje ;o ale wygląda pierdolony nie za specjalnie jakieś plamy na ubraniu, burdel dookoła a za same te paznokcie powinien być powieszony.
pierw buch a potem czatrulete i walimy konia az do wieczora wow niema co niech zyja zjeby i idioci dac im wiecej tego swinstwa szybciej zdechna
Nadużywasz znaków interpunkcyjnych zawsze tak?
chyba pierwszy raz dorwał stuff, że musiał to nagrywać o 5 am ;D
a nutka wyborna do palenia ;d
a nutka wyborna do palenia ;d
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów