📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Świetny kawałek w tle, wrzucę to do kącika muzycznego w następnej familiadzie! A jak już tu piszę to może anegdota:
Idą dwie wykałaczki po górach. Nagle na ich drodze pojawia się jeż. Jedna mówi do drugiej:
- Ty patrz! Nie wiedziałam, że tu jeżdżą autobusy !
Idą dwie wykałaczki po górach. Nagle na ich drodze pojawia się jeż. Jedna mówi do drugiej:
- Ty patrz! Nie wiedziałam, że tu jeżdżą autobusy !
Wszyscy którzy pierdolą że takiego bucha jest latwo sciagnac, gówno więdzą i chyba nigdy nie palili.... Johy dyfuzory nie służa do tego zeby przedewszystkim ochladzac i lagodzic dym, tylko do filtrowania. Nie ma zbyt wielkiej roznicy miedzy szkłem z dyfuzorem, czy bez. A poza tym dyfuzor przy cybanie mało co daje, najlepsze dyfuzory są zlokalizowane w tubie, i najlepiej zeby były do drzewka....
Wie ktoś jak ten film nazywa się w oryginale ? : D
Oczywiście podziwiam ziomka , bo to nie lada wyczyn ; d
A prawdziwa nutka to : Eek a Mouse- Bitty Bong Bong(Ganja Smuggling) wpiszcie sobie na yt
pozdro ! : )
Oczywiście podziwiam ziomka , bo to nie lada wyczyn ; d
A prawdziwa nutka to : Eek a Mouse- Bitty Bong Bong(Ganja Smuggling) wpiszcie sobie na yt
pozdro ! : )
Super Ruchacz napisał/a:
Teksty, że trawa nie uzależnia, wypowiadają osoby, które same są uzależnione.
Nie uzależnia fizycznie, ale uzależnia psychicznie.
Nie ma efektu głodu - nie palisz bo musisz, palisz bo lubisz.
Nie zrozumiesz bo nie palisz.
Super Ruchacz napisał/a:
Jak widać zdobył niezły applause wśród gimnazjalistów i całej rzeszy ćpunów.
Już nie pamiętasz jak zapierdalałeś do gimnazjum? Oh, zapomniałem że masz aż 24 lata i jesteś już starym chujem.
Ćpun to ćpun, ćpun musi.
Widzę że za swoją wypowiedź dostałeś piwko.
Skoro jestem ćpunem bo lubię zapalić, to czy ty jesteś alkoholikiem bo lubisz wypić piwo?
No kurwa zastanów sie.
Złe bo ty tego nie robisz?
A ja na przykład nie piję alkoholu.
I może mam skandować "jebać alkoholików" i uważać za nich wszystkich którzy w ogóle piją?
Masmedia wpierdoliły ci że to narkotyk, a to tylko używka.
Palę trawę codziennie od 2 lat - nie jestem uzależniony, przecież to nie uzależnia.
Cóż palić paliłem w dobrym towarzystwie, samemu jakoś tak nie przepadam, wolę zimnego browarka. Co do legalizacji - róbcie sobie co chcecie byle by nie było dostępu poniżej 18 lat.
Daj spokój, oni mają po piętnaście lat i nie wiedzą co mówią.
ahaha, tępe ludzie... gdy mówimy o tym, że marihuana nie uzależnia, mamy na myśli uzależnienie fizyczne, takie jak przy alkoholu.. poczytajcie o tym, wiedza nie boli...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów