18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Karol Strasburger 2012-01-19, 12:43
Świetny kawałek w tle, wrzucę to do kącika muzycznego w następnej familiadzie! A jak już tu piszę to może anegdota:
Idą dwie wykałaczki po górach. Nagle na ich drodze pojawia się jeż. Jedna mówi do drugiej:
- Ty patrz! Nie wiedziałam, że tu jeżdżą autobusy !
Zgłoś
dzejkop21 2012-01-19, 21:39
Wszyscy którzy pierdolą że takiego bucha jest latwo sciagnac, gówno więdzą i chyba nigdy nie palili.... Johy dyfuzory nie służa do tego zeby przedewszystkim ochladzac i lagodzic dym, tylko do filtrowania. Nie ma zbyt wielkiej roznicy miedzy szkłem z dyfuzorem, czy bez. A poza tym dyfuzor przy cybanie mało co daje, najlepsze dyfuzory są zlokalizowane w tubie, i najlepiej zeby były do drzewka....
Zgłoś
Inka4 2012-01-20, 8:56
Nuta w tle: Brown and Gammon - Ganja Smuggling Refix
Zgłoś
czarkou 2012-01-20, 17:18
Wie ktoś jak ten film nazywa się w oryginale ? : D
Oczywiście podziwiam ziomka , bo to nie lada wyczyn ; d

A prawdziwa nutka to : Eek a Mouse- Bitty Bong Bong(Ganja Smuggling) wpiszcie sobie na yt

pozdro ! : )
Zgłoś
Leq 2012-01-20, 23:59 5
Super Ruchacz napisał/a:

Teksty, że trawa nie uzależnia, wypowiadają osoby, które same są uzależnione.

Nie uzależnia fizycznie, ale uzależnia psychicznie.
Nie ma efektu głodu - nie palisz bo musisz, palisz bo lubisz.
Nie zrozumiesz bo nie palisz.

Super Ruchacz napisał/a:

Jak widać zdobył niezły applause wśród gimnazjalistów i całej rzeszy ćpunów.

Już nie pamiętasz jak zapierdalałeś do gimnazjum? Oh, zapomniałem że masz aż 24 lata i jesteś już starym chujem.
Ćpun to ćpun, ćpun musi.

Widzę że za swoją wypowiedź dostałeś piwko.
Skoro jestem ćpunem bo lubię zapalić, to czy ty jesteś alkoholikiem bo lubisz wypić piwo?
No kurwa zastanów sie.
Złe bo ty tego nie robisz?
A ja na przykład nie piję alkoholu.
I może mam skandować "jebać alkoholików" i uważać za nich wszystkich którzy w ogóle piją?
Masmedia wpierdoliły ci że to narkotyk, a to tylko używka.

Chroń drzewa, jedz bóbry.
Zgłoś
seven 2012-01-21, 1:55 3
Nie wiem czy to było, nie chce mi się przeszukiwać sadola, ale wrzucę taki fajny oto obrazek. Pewnie jakiś anty się dopierdoli, że wyssane z palca, ale nie, nie jest.
Zgłoś
Massdeath 2012-01-21, 3:02
Cytat:

Palę trawę codziennie od 2 lat - nie jestem uzależniony, przecież to nie uzależnia.

Cóż palić paliłem w dobrym towarzystwie, samemu jakoś tak nie przepadam, wolę zimnego browarka. Co do legalizacji - róbcie sobie co chcecie byle by nie było dostępu poniżej 18 lat.

W̸̩͚̭̰̰͍̺̻̪̻̜̞̤̰̾͋̾̈̏̆͗̇ͨ͗͌̓̉ͨ͐̑͊͢A̴ͫͩ̉ͭ̆̓̿̂͌͐ͪ͑ͬ̍̿ ͒̑͛͟͠͏̴͚̫͙̣̻
Zgłoś
Diablo8889 2012-01-23, 0:10 3
Muza która leci w tle dla tych co potrafią zrozumieć a nie hejtować bez sensu...
Zgłoś
gingergirl 2013-01-14, 20:48
.:. napisał/a:

Daj spokój, oni mają po piętnaście lat i nie wiedzą co mówią.

ahaha, tępe ludzie... gdy mówimy o tym, że marihuana nie uzależnia, mamy na myśli uzależnienie fizyczne, takie jak przy alkoholu.. poczytajcie o tym, wiedza nie boli...
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów