📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
RastaMan napisał/a:
chyba pierwszy raz dorwał stuff, że musiał to nagrywać o 5 am ;D
A zoba co o 4 am się dzieje, rico casazza - 04:00 am
A ja tam wolę wypić, zawsze taka sama dobra faza a po jaraniu różnie
Cytat:
Brałem kilka razy po gramie, ale kurwa takiej ilości nigdy nie dostałem!
"...bo to polska nie elegancja francja..."
Ja pierdole... ludzie podniecają się ziołem, jakby to kurwa było do zdobycia tylko w jednym miejscu na swiecie. Dla niektórych to chyba przedłużenie kutasa jest... Jest to tak samo żałosne jak gangsterskie focie z piwem albo papierosem.
@up nie zesraj się czasem z tego oburzenia. Nikt tu się zbytnio nie podnieca, po prostu spalenie grama na raz dla niektórych jest imponujące.
Różnica jest taka że ty siedzisz przed kompem i nie masz co zajarać.
Tak w ogóle wkurwiające jest gdy w temacie zbiorą się życiowi 'kozacy" i zaczną pierdolić smuty o siedzeniu przed kompem podczas gdy sami w życiu chuja dobrego robią. Dla mnie utyranie się i siedzenie przed pc jest zajebiste, dodatkowo zioło dodaje weny do działań twórczych więc to siedzenie jest często bardziej produktywne niż zapierdalanie po mieście czy spotkanie z kumplami.
Cytat:
Zjarać się i siedzieć przed kompem. Normalnie szczyt egzystencji k***a.
Różnica jest taka że ty siedzisz przed kompem i nie masz co zajarać.
Tak w ogóle wkurwiające jest gdy w temacie zbiorą się życiowi 'kozacy" i zaczną pierdolić smuty o siedzeniu przed kompem podczas gdy sami w życiu chuja dobrego robią. Dla mnie utyranie się i siedzenie przed pc jest zajebiste, dodatkowo zioło dodaje weny do działań twórczych więc to siedzenie jest często bardziej produktywne niż zapierdalanie po mieście czy spotkanie z kumplami.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów