📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Nie ma to jak się najebać potem wszczynać burdy i lądować z połamanym nosem w szpitalu/ na izbie wytrzeźwień. Zwyczajnie zazdrościcie że mógł się zakałapućkać z rana gdzie wy do roboty zapierdalacie. Btw ciekawe ilu z was dba o paznokcie?
Ćpun pierdolono, nie trawie takiego zachowania ani ludzi....
Człowieku, z czym do ludzi?
A co do samej marihuany to wygląda jak wyschnięte kozie gówno. Ja bym miał opory natury estetycznej.
@Takeda miał chłop wolne to zapierdolił sobie sztukę na płuco. Ty w tym czasie idziesz doić kozy inny idzie do roboty. Gdybyś miał wolne tak jak on to byś sobie dla chill'u poszedł świnię wydoić.
Miałem kiedyś okazję widzieć poranne funkcjonowanie monopolowego, do którego przychodzili klienci o 4/5 rano żeby kupić 100/200 na rozruch. Ten koleś robi podobnie tylko z inną substancją. A podobno nie uzależnia...
Pierdolę, jaracze nigdy mi nie imponowali i nie będą, wręcz przeciwnie. Jebać
kurwa zazdrościmy że mógl sobie zapalić? huj o nim wiemy a widzę, że argumentacja "poszerzająca" grono palaczy jest nadmiernie lubiana
Niеbieski napisał/a:
Myślałeś, że trawsko nie uzależnia?
Bojownicy walczący o legalizację głoszą, że nie uzależnia. Stąd ta ironia.
walkes napisał/a:
Bojownicy walczący o legalizację głoszą, że nie uzależnia. Stąd ta ironia.
Daj spokój, oni mają po piętnaście lat i nie wiedzą co mówią.
Niеbieski napisał/a:
Myślałeś, że trawsko nie uzależnia?
Teksty, że trawa nie uzależnia, wypowiadają osoby, które same są uzależnione. Normalny mechanizm, jak przy każdym innym uzależnieniu.
Gość z tego filmiku, na pierwszy rzut oka wygląda mi na zatraconego w ćpaniu barana. Kręcąc filmik jak bierze narkotyki, osiągnął chyba szczyt swoich ambicji. No cóż, ale można mu chyba pogratulować? Jak widać zdobył niezły applause wśród gimnazjalistów i całej rzeszy ćpunów.
Jak siedze w pokoju tydzien(choroba), tylko w łóżku i patrze się w tv jestem bardziej czysty. O.o
Też zajarałbym, ale dropsy lepsze.
Też zajarałbym, ale dropsy lepsze.
W paleniu nic złego nie ma, chyba że się nie ma umiaru. Śmieszne jest natomiast ta cała otoczka która temu towarzyszy. Robienie z palenia czegoś nadzwyczajnego i spuszczanie się nad sprawą. Cybuchy w kolorze Jamajki i puste pieśni o dża i legalizacji, oraz utwory polskiego hip-hopu śpiewające do znudzenia o maryśce. Gdyby wykonawcy rokowi dalej śpiewaliby o chlaniu piwska kto by tego słuchał. No i jeszcze to całe pierdolenie że nie uzależnia (substancja psychoaktywna, taka jak alkohol - skutki podobne: nie pogadasz z gościem co pali to codziennie, bo ma zlasowany mózg), leczy raka, jest zdrowsza od papierosów bo rzekomo nie ma substancji smolistych... Jednym słowem: palcie ale nie róbcie z tego czegoś nadzwyczajnego.
Nie ma to jak chwalić sie uzależnieniem. Przecież to jest ułomność. Oj zmieniła nam się Polska
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów