Coś dla amatorów narciarstwa. Szybki i piekny zjazd dzikim stokiem. Tego brakuje nam tej zimy.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Dla profesjonalistów narciarstwa też spoko filmik.
"You can never be too white"
Coś pięknego A nartki, Armada Magic J - rękę bym oddał za taki sprzęt
Dziki zjazd miałem kiedyś w Szczyrku, postanowiłem sobie skręcic w trasę FIS-owską, a co mi tam. Zjechałem sobie kulturalnie na dół okazało się, wylądowałem z drugiej strony góry w miejscu, którego kompletnie nie znałem w dodatku sam. No to zacząłem dymać pod górke do momentu az wróce na własciwą trasę zajeło mi to dokładnie 6 godzin, rodzice zapłakani, ciotkom, wujkom 2 tony z serc pospadały a ja z brakiem poczucia czasu dziwiłem się o co im chodzi i dlaczego już musimy wracać. ach te szalone czasy podstawówki. Byłem takim idiotą.
Nie wyjebał się nawet :/
Jest GoPro więc gdzie nasze ukochane Sail?
Fajny las, rzadki, nie wystają ostre gałęzie na wszystkie strony jak w iglastym, fajny puszek, też bym się tak przejechał
@Petrarka
dobre! w górach tak zawsze, jak skręcisz gdzie nie trzeba to masz parę godzin w plecy i to ciężkiej drogi
ach ten świeży śnieg. Kiedyś próbowałem eksperymentować, ale coś zakopywałem się w nim. Pomyślałem, że tu chodzi o szybkość, tak samo jak po wodzie.
Musiałem to sprawdzić, ta wizja jazdy po świeżym śniegu jak na tym filmie nie dawała mi spokoju.
Pamiętam tylko, że prędkość miałem sporą. Gdy już się zatrzymałem, narty miałem pare metrów od siebie. Więcej nie próbowałem
dobre! w górach tak zawsze, jak skręcisz gdzie nie trzeba to masz parę godzin w plecy i to ciężkiej drogi
ach ten świeży śnieg. Kiedyś próbowałem eksperymentować, ale coś zakopywałem się w nim. Pomyślałem, że tu chodzi o szybkość, tak samo jak po wodzie.
Musiałem to sprawdzić, ta wizja jazdy po świeżym śniegu jak na tym filmie nie dawała mi spokoju.
Pamiętam tylko, że prędkość miałem sporą. Gdy już się zatrzymałem, narty miałem pare metrów od siebie. Więcej nie próbowałem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów