Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czytając takie wysrywy białych zakładam ludzi przestaje mnie dziwić że czarni i szarzy sobie na białym kontynencie pozwalają na wszystko.
My jako społeczeństwo już upadliśmy mentalnie i moralnie.
Wygodnictwo, dobrobyt i lewackie ideologię krążące w mediach i sieci zrobiły swoje.
Bo jaką amebą umysłową trzeba być by dzieci wyśmiewać, obrażać?
Od słowa do słowa puszczonego w świat szerzy się ten Wasz styl życia polegający na totalnym wyjebaniu i siedzeniu sobie w piwnicy.
Jeśli my biali ludzie nie będziemy mieli dzieci to ciapactwo i murzyństwo przejmie nas bez broni.
Róbcie tak dalej, a gdy przyjdzie czas próby zesracie się w gacie i przekonacie się że ten Wasz wygodny i bezpieczny styl życia to fikcja i całe Wasze wyobrażenia o świecie runą jak domek z kart.
Jeszcze do tego obrażanie na każdym kroku kobiet w ciąży że 800 plusiara.
Nie kurwa są jeszcze ludzie konserwatywni na tym świecie dla których rodzina to największa wartość. Więc powiem od siebie: Pierdolcie się wszyscy blackpilowi julkarze tiktokerzy i internetowi mędrcy.
Mordo, już po 12 więc zapraszam na kielona...
Człowieku żyj 200 lat. Kurwa chciałbym się z Tobą wódki napić! Jest jeszcze wiara w ludzi. Dzięki
Dzięki również
[ Dodano 2024-09-01, 13:16 ]
Mordo, już po 12 więc zapraszam na kielona...
Przyjmuję zaproszenie.
Dzięki również
Przyjmuję zaproszenie.
48 Woodlands, Dunleer , Irlandia. Zapraszam. Wpadaj śmiało.
Czytając takie wysrywy białych zakładam ludzi przestaje mnie dziwić że czarni i szarzy sobie na białym kontynencie pozwalają na wszystko.
Wygodnictwo, dobrobyt i lewackie ideologię krążące w mediach i sieci zrobiły swoje.
Od słowa do słowa puszczonego w świat szerzy się ten Wasz styl życia polegający na totalnym wyjebaniu i siedzeniu sobie w piwnicy.
Jeśli my biali ludzie nie będziemy mieli dzieci to ciapactwo i murzyństwo przejmie nas bez broni.
Róbcie tak dalej, a gdy przyjdzie czas próby zesracie się w gacie i przekonacie się że ten Wasz wygodny i bezpieczny styl życia to fikcja i całe Wasze wyobrażenia o świecie runą jak domek z kart.
Nie kurwa są jeszcze ludzie konserwatywni na tym świecie dla których rodzina to największa wartość. Więc powiem od siebie: Pierdolcie się wszyscy blackpilowi julkarze tiktokerzy i internetowi mędrcy.
No, kompletne pudło, kolego, ale chyba się po prostu zgubiłeś w internecie.
No, kompletne pudło, kolego, ale chyba się po prostu zgubiłeś w internecie.
Widocznie zgubiłem. Czytając niektóre komentarze widzę po prostu przepaść.
48 Woodlands, Dunleer , Irlandia. Zapraszam. Wpadaj śmiało.
Masz dużo kosztowności w domu? Może i ja wpadnę.
Widziałeś kiedyś 2ch facetów na motocyklu? No właśnie, nas nie bolą dupy bo nie robimy z kolegami tego co ty.
Ha,ha,ha widziałem nawet 3 na jednym motocyklu
Widać od razu że jesteś początkującą motocipką.
Co racja to racja.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów