📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Zajebiście szybka reakcja.
Znieczulica pierdolona ale wcale mnie to nie dziwi bo kurwy chodzą w kółko jak na spacerniaku
mial za slabe wyszkolenie z wf
Chyba im niepotrzebny w druzynie
Takie filmy dzialaja na mnie bardziej niz wojna i porachunki gangow. Czego nas ucza w tych szkolach...Od lat!
intermag napisał/a:
Szczepienie czyni wolnym, od życia
Co Ty kurwa pierdolisz pajacu? Jeszcze dopisz, że popierał PO, a padł trafiony przez Rosyjskiego snajpera
zakapior napisał/a:
Co Ty kurwa pierdolisz pajacu? Jeszcze dopisz, że popierał PO, a padł trafiony przez Rosyjskiego snajpera
Mi się wydaje że PiS popierał a jak leżał to się pytał "gdzie jest krzyż" na kolejnej miesięcznicy
zakapior napisał/a:
Nie dość że wyszczepiony to jeszcze należał do młodzieżówki PO, a trafił go rosyjski (przymiotniki piszemy z małej litery) snajper.
Wyjebie się może nikt sie nie dowie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów