Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bym się śmiał jakby się okazało, że te latyno-meksy nielegalnie w usa były i jeszcze deportacja ich czeka.
Wizyty dla stałych pacjentów za 49zł!
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g marihuany na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę Lekarzy i Pacjentów <<Wizyty dla stałych pacjentów za 49zł!
Taka trochę suka ogrodnika.
Widać, że to wóz o wojskowej proweniencji- po przewróceniu na bok wysiada się jak z czołgu...
nowynick napisał/a:
z powodu 600 dolarów sobie tak samochód rozj🤬?
Głuchy? Z powodu 63 dolarów a nie 600.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g marihuany na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę Lekarzy i Pacjentów <<Wizyty dla stałych pacjentów za 49zł!
w USA to chyba częsty problem.. "Kupię sobie zajebistą furkę na raty, na które mnie nie stać".
Czemu te cz🤬chy j🤬e powtarzają jedno zdanie kilka/ kilkanaście razy..
Coordinator napisał/a:
Bo są imbecylami, mają jakieś 70 IQ czy tam jak najmniej się da. Zauważ że upośledzeni umysłowo też tak mają jak się podniecą że coś wymyślili.
Coordinator napisał/a:
Co robi wk🤬iony pies ? Szczeka. Bo k🤬a konwersować nie potrafi.
Plebs nawet silnika nie zgasił. Przy okazji odebrania majątku, powinni zabierać takie ludzkie nieporozumienie na badania psychologiczne. A potem do klatki gdzie ich miejsce.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie