Limit szczęścia wykorzystany do końca życia.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
Limit szczęścia wykorzystany do końca życia.
Patałachy robolskie wygrały życie...
Hahaha czerwonemu spadł kask, po wszystkim założył to ten drugi.
nie powiem, chłopaki miały dużo szczęścia że miał podpory wysunięte z pod spodu, inaczej byłby hard
NiemiecWaszPan napisał/a:
Patałachy robolskie wygrały życie...
żeby nie te patałachy robolskie to byś kurwa mieszkał w lepiance więc zamilcz ....
serenity napisał/a:
Jebany cwelu za sam nick powinieneś dostać wpierdol i bana na internet! Skurwysynu pierdolony przez ojca!
djpyza napisał/a:
żeby nie te patałachy robolskie to byś kurwa mieszkał w lepiance więc zamilcz ....
Widzę bydło myśli, że w internecie ma prawo głosu
malloy26 napisał/a:
Widzę bydło myśli, że w internecie ma prawo głosu
nie wiem w jakim tam chlewie mieszkasz .fajnie się mieszka ze starymi ? stara podała obiadek pod nos ?
Szczęście durnie mieli, łańcuchy są, haki są, miejsca na zaczep haków są!
Ale nie,! ! ! dowalmy pasy, w dodatku na okrętkę, w cienkim jak nóż miejscu (przy tej wadze). Debile do sześcianu.
(właśnie tam puściły, trudno zobaczyć bo jakość słaba ale w tym oczku w ramieniu podpory się zaczęło)
Ale nie,! ! ! dowalmy pasy, w dodatku na okrętkę, w cienkim jak nóż miejscu (przy tej wadze). Debile do sześcianu.
(właśnie tam puściły, trudno zobaczyć bo jakość słaba ale w tym oczku w ramieniu podpory się zaczęło)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów