Twardo się trzymał
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
59 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Twardo się trzymał
saves napisał/a:
Gdzie mu do klasyka...
Jedna z największych świń i chamów w lewackiej elicie elit... Na czele razem z lisem, olejnik i całym tych gównem
tlumacze: "dzieki rzadowi pis i tarczy antykrysyowej polacy sa bezpieczni i kryzys im nie grozi, sytuacja u nich jest na tyle dobra na tle europy ze moga pozwolic sobie na pojscie na wybory. bierzmy z nich przyklad"
moj angielski nie jest perfekcyjny ale cos tam umiem.
tlumacze: "dzieki rzadowi pis i tarczy antykrysyowej polacy sa bezpieczni i kryzys im nie grozi, sytuacja u nich jest na tyle dobra na tle europy ze moga pozwolic sobie na pojscie na wybory. bierzmy z nich przyklad"
Smieszne dla mnie jest jak ludzie dali się zastraszyc, nawet kichnąc się boją.
Jeśli to trafia na główną sadistica, to mam nadzieję, że żaden sadol nie siedzi na monitoringu w "mojej" biedronce. Kilka dni temu, odwaliłem z tym powstrzymywaniem kichnięcia taki cyrk, że nawet szechter to małe piwo przy mnie, nie wspominając o powyższym przypadku.
swampman napisał/a:
on nie kichal tylko powstrzymywal sie od smiechu bo baba mowila:
Rewelacyjnie to przetłumaczyłeś
ale
Znam Angielski troszkę lepiej mówiła jeszcze o betonowym Kole ratunkowym, i że w polsce nie trzeba wprowadzać stanu nadzwyczajnego, a i tak jest kwarantanna.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów