18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:35
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-27, 17:56

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
agn2308 2020-09-26, 9:52 26
Czy mi się zdaje czy jest tak faktycznie. Jak w Polsce się coś odjebie to zapomnij o jakimś nagraniu z ulicznych kamer. Bo albo nie ma albo akurat nie nagrywała.
A w tych dzikich krajach nie dość że ta kamera jest to jeszcze jakość prawie w 4K

Pl-boy Sokół Jaskół VII
Zgłoś
Halman 2020-09-26, 9:58 10
agn2308 napisał/a:

jakość prawie w 4K

Zgłoś
Pralpunkt 2020-09-26, 10:13 2
U nas takie kary powinny być za palenie śmieci w piecu
Zgłoś
Lobo24 2020-09-26, 10:19 10
Prawidłowo kurwa. Ponad 10 lat sprzątam las w swojej okolicy. Już dawno został posprzątany. To co zostało to użeranie się z alkoholami i ścierwami co śmiecą i sprzątanie po nich. Musiałbym napisać baaaardzo długi post żeby wymienić ile razy te kurwiszony zachowywały się chamsko albo agresywnie bo ośmieliłem się wrócić im uwagę że śmiecą w miejscu które ja sprzątałem wiele razy. Są na przykład leśni gangsterzy: "A skąd ty kurwa jesteś? A kim ty kurwa jesteś?" pyta żul po tym jak rzucił butelkę w krzaki a ja mu powiedziałem żeby podniósł.
Każda chwila dywagacji, rozmowy z chamstwem to chwila stracona. Napierdalać, tłuc, kopać i nic więcej.
2 razy tak miałem, że z wielkiego kozak zrobił się mazgaj co płakał bo ludzie mają go za alkoholika. A w lesie pije bo się wstydzi, a do kosza butelek nie wyrzuca bo słychać brzdęk szkła i on się wstydzi...Najpierw straszył paralizatorem, kolegami a potem płakał jak dziecko.
Zgłoś
Halman 2020-09-26, 10:22 11
Lobo24 napisał/a:

Najpierw straszył paralizatorem, kolegami a potem płakał jak dziecko.

Zgłoś
htp 2020-09-26, 10:22
agn2308 napisał/a:

Czy mi się zdaje czy jest tak faktycznie. Jak w Polsce się coś odjebie to zapomnij o jakimś nagraniu z ulicznych kamer. Bo albo nie ma albo akurat nie nagrywała.
A w tych dzikich krajach nie dość że ta kamera jest to jeszcze jakość prawie w 4K

Może ktoś filmuje, aby udowodnić, że zlecenie zostało wykonane? Bo inaczej nie zapłacą.
Zgłoś
zbyszko1986 2020-09-26, 10:45 1
O i to mi się widzi
Zgłoś
EdmundKemper 2020-09-26, 12:14 5
No ekolodzy w Brazylii się nie pierdolą.
Zgłoś
Juzwa 2020-09-26, 15:09
Lobo24 napisał/a:

Prawidłowo kurwa. Ponad 10 lat sprzątam las w swojej okolicy. Już dawno został posprzątany. To co zostało to użeranie się z alkoholami i ścierwami co śmiecą i sprzątanie po nich. Musiałbym napisać baaaardzo długi post żeby wymienić ile razy te kurwiszony zachowywały się chamsko albo agresywnie bo ośmieliłem się wrócić im uwagę że śmiecą w miejscu które ja sprzątałem wiele razy. Są na przykład leśni gangsterzy: "A skąd ty kurwa jesteś? A kim ty kurwa jesteś?" pyta żul po tym jak rzucił butelkę w krzaki a ja mu powiedziałem żeby podniósł.
Każda chwila dywagacji, rozmowy z chamstwem to chwila stracona. Napierdalać, tłuc, kopać i nic więcej.
2 razy tak miałem, że z wielkiego kozak zrobił się mazgaj co płakał bo ludzie mają go za alkoholika. A w lesie pije bo się wstydzi, a do kosza butelek nie wyrzuca bo słychać brzdęk szkła i on się wstydzi...Najpierw straszył paralizatorem, kolegami a potem płakał jak dziecko.

No kurwa mać, nie masz wideł w domu czy jak?
Zgłoś
Cudak 2020-09-26, 21:42 1
Spójrzcie jak pedalsko rusza się napastnik podczas strzelania. Taka antifa z bronią
Zgłoś
Plastykpl 2020-09-26, 21:43 2
Już mnie wkurwiają te zielone ekozjeby.
Zgłoś
worms 2020-09-26, 21:55
Ładny fart, kilka centymetrów dalej i by mu własna brama głowę ścięła.
Zgłoś
mazga50 2020-09-27, 15:43
Dość wysoka kara za zaśmiecanie...
Zgłoś
nano50 2020-09-28, 0:03 1
agn2308 napisał/a:

U nas udostępniać takich rzeczy nie wolno, chyba że specjalne polecenia, papiery i pierdoły. Tam jak się coś odjebie(odjebuje się w chuj często) to każdy każdemu przesyła filmik na lewo i prawo.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem