📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
59 minut temu
tak samo powinni robic u nas z tymi wszystkimi staruchami co laza teraz po sklepach i roznosza tego syfa wszedzie
IOI napisał/a:
tak samo powinni robic u nas z tymi wszystkimi staruchami co laza teraz po sklepach i roznosza tego syfa wszedzie
Skąd wiesz? Też łazisz?
Mi tu śmierdzi łamaniem konstytucji przez państwo totalitarno policyjne. Gdzie jest OTUA?
OTUA siedzi pod stołem.
Na chuj jebana amebo? Przecież po zniesieniu kwarantanny wystarczy jedna osoba, żeby wszystko się powtórzyło. Czyż nie zaczęło się od zjedzenia zwierzątka przez jedną osobę, tak jak twierdzą twoi właściciele?
misiu1123 napisał/a:
Mi tu śmierdzi łamaniem konstytucji przez państwo totalitarno policyjne. Gdzie jest OTUA?
Akurat masz rację, tzn. nie wiem jak w Hiszpanii, może tam wprowadzili konstytucyjny stan wyjątkowy albo stan klęski, ale u nas nie, bo Adrianek ma wybory i wygraną w kieszeni. Gdyby jeszcze w tym czasie państwo zapierdalało w produkcji masek, testów, respiratorów, szpitali polowych, ale nie. Rząd mało robi, bo mają to w chuju, im nikt pieniędzy nie ucina, oni nic nie tracą, a ludzie jeszcze w domach siedzą i nic nie mogą powiedzieć. Najnowszy news - niemcy kupiły od nas 6 mln masek ochronnych. Rozumiem, że u nas wszystkie służby już mają pod dostatkiem. To jest rekord świata, jeśli w kwietniu zabraknie czegokolwiek.
Umiem_modować napisał/a:
Na chuj jebana amebo? Przecież po zniesieniu kwarantanny wystarczy jedna osoba, żeby wszystko się powtórzyło. Czyż nie zaczęło się od zjedzenia zwierzątka przez jedną osobę, tak jak twierdzą twoi właściciele?
zrobiles taki wysryw, ze nawet chyba sam nie wiesz co chciales przekazac
Erich_Priebe napisał/a:
Łazi to twój stary do mopsu
MOPS się inaczej pisze przygłupie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów