Z tego co czytałem policja już zatrzymała prawo jazdy kierowcy busa.
Z tego co czytałem policja już zatrzymała prawo jazdy kierowcy busa.
A co niby zrobił kierowca busa? Przed skrzyżowaniem się nie wyprzedza
Przyśpieszał w momencie jak był wyprzedzany, później złośliwie hamował.
Jest zakaz przyśpieszania w momencie jak jesteś wyprzedzany. Ot co zrobił. Kurwa po prostu.
Przyśpieszał w momencie jak był wyprzedzany, później złośliwie hamował.
Jest zakaz przyśpieszania w momencie jak jesteś wyprzedzany. Ot co zrobił. Kurwa po prostu.
Mylisz się
Mylisz się
Chłopie, jak masz prawo jazdy, to lepiej szybko je oddaj, zanim sobie, albo komuś innemu zrobisz krzywdę.
Art. 24. pkt. 6 ustawy Prawo o ruchu drogowym:
"Kierującemu pojazdem wyprzedzanym zabrania się w czasie wyprzedzania i bezpośrednio po nim zwiększania prędkości."
Koniec cytatu.
Chłopie, jak masz prawo jazdy, to lepiej szybko je oddaj, zanim sobie, albo komuś innemu zrobisz krzywdę.
Art. 24. pkt. 6 ustawy Prawo o ruchu drogowym:
"Kierującemu pojazdem wyprzedzanym zabrania się w czasie wyprzedzania i bezpośrednio po nim zwiększania prędkości."
Koniec cytatu.
Rozmawiasz z trollem jakby coś....
Mylisz się
No i po co ludzi wkurwiasz... przecież możesz już pisać ze swojego właściwego konta.
I prawidłowo, należało się durniowi.
Co ty kurwa pierdolisz? Jakim kurwa skrzyżowaniem? gdzie ty go tam widzisz? gdzie jest znak skrzyżowania?
"Z tego co czytałem policja już zatrzymała prawo jazdy kierowcy busa"
I prawidłowo, należało się durniowi.
z tego co czytałem to nawet dupy se nie podtarłeś prawidłowo znawco znawco !
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów