Z tego co czytałem policja już zatrzymała prawo jazdy kierowcy busa.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
57 minut temu
Z tego co czytałem policja już zatrzymała prawo jazdy kierowcy busa.
za takie coś powinno być 15 lat bezwględnego więzienia - usiłowanie zabójstwa.ciekawe czy jakby usłyszał wyrok to ten gieroj byłby taki skory do żartów.
Zbysław napisał/a:
A co niby zrobił kierowca busa? Przed skrzyżowaniem się nie wyprzedza
Zdzisław, ty naprawdę jesteś głupi czy tylko udajesz ,
Nagrywający też dziwny. Widzi że ma doczynienia z psycholem to nie rezygnuje z wyprzedzania i prawie idzie na czołowe.
dobrze zrobił, w momencie wyprzedzania trzeba przyspieszyć, ja zawsze tak robię
Obaj geniusze do odstrzału . Przy 2 podejściu się uparł i na czołowe walił żeby tylko wyprzedzić .
Akurat się przejmie zabranym prawem jazdy. Wieśniaki 30 lat jeżdżą bez praw jazdy i zakazami prowadzenia pojazdu. I co? I chujów sto. Na wiosce się wszyscy znają, za bimber policjant - ziomek ze szkolnej ławki puści i tematu nie ma.
Zbysław napisał/a:
ale ty jesteś pierdolniety Wielki adwokat spierdolin z patologii.A co niby zrobił kierowca busa? Przed skrzyżowaniem się nie wyprzedza
Jebana ruska szuja, one tak piszą.
z tego co czytałem to nawet dupy se nie podtarłeś prawidłowo znawco znawco !
Czekam aż mi wyliżesz, znawco
Dobrze tak kurwie, posiedzi na bezrobociu 3 miesiące bez prawka to może zmądrzeje
Zbysław napisał/a:
A co niby zrobił kierowca busa? Przed skrzyżowaniem się nie wyprzedza
A ty jesteś debilem od urodzenia czy od niedawna ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów