Z tego co czytałem policja już zatrzymała prawo jazdy kierowcy busa.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Z tego co czytałem policja już zatrzymała prawo jazdy kierowcy busa.
Ja rozumiem że filmiki są tutaj często popierd olone ale dlaczego tutaj tyłe chłopców ruchajacych swoją rękę?
Dlatego wystarczy kupować auta które nie mają mniej niż 300 koni
nie bierz się za wyprzedzanie jak nie masz czym
Gdzie on się tak spieszył, że chciał wyprzedzać? A swoją drogą busiarz to chyba sadol. Pewnie też miał kamerkę i chcciał nagrać i wrzucić na sadola gdyby tamten poszedł na czołowe
BombardierPL napisał/a:
Przyśpieszał w momencie jak był wyprzedzany, później złośliwie hamował.
Jest zakaz przyśpieszania w momencie jak jesteś wyprzedzany. Ot co zrobił. Kurwa po prostu.
Jest ale chujowo skonstruowane "praw" drogowe w tym kraiku. Powinien być zakaz wyprzedzania WSZĘDZIE i nie byłoby takich problemów.
Zbysław napisał/a:
A co niby zrobił kierowca busa? Przed skrzyżowaniem się nie wyprzedza
Umyślnie stwarzał zagrożenie w ruchu drogowym.
Nie takie rzeczy się odwalało w '90-tych.
Tylko wtedy ludzie nie mieli kamerek, a sprawy wyjaśniało się na poboczu. Kierowca busa miałby oklepany ryj i nauczkę.
Kilkanaście lat temu wysiadłem dać plaskacza takiej kurwie na autostradzie w korku. Jakie było moje zdziwienie, gdy na drugi dzień dostałem telefon z KMP z zaproszeniem na komisariat. Przesłuchanie, sprawa itp. Okazało się, że ktoś w korku miał kamerkę i nagrał całe zajście. Oczywiście wyroku nie dostałem, bo mam dobrego papugę, ale trochę nerwów mnie to kosztowało.
Tylko wtedy ludzie nie mieli kamerek, a sprawy wyjaśniało się na poboczu. Kierowca busa miałby oklepany ryj i nauczkę.
Kilkanaście lat temu wysiadłem dać plaskacza takiej kurwie na autostradzie w korku. Jakie było moje zdziwienie, gdy na drugi dzień dostałem telefon z KMP z zaproszeniem na komisariat. Przesłuchanie, sprawa itp. Okazało się, że ktoś w korku miał kamerkę i nagrał całe zajście. Oczywiście wyroku nie dostałem, bo mam dobrego papugę, ale trochę nerwów mnie to kosztowało.
Mógł chwilę przyhamować i busa w tylny bok jebnąć i akcja jak w usa ,i by się prostak nauczył
Miałem wiosną podobny przypadek, z tym że skuriwel na jego szczęście nie przyhamowywał, a ja więcej nie próbowałem kolejnych manewrów.
Jebać wszystko na wschód od Polski.
Ty jesteś normalny czy masz oczy pizdą zarośnięte ?
W takim przypadku, moralnym obowiązkiem jest zastosowanie manewru PIT
spotkałem na swojej drodze 2 takie kurwy w podkarpackiem, obie rejestracje RJS
Zbysław napisał/a:
A co niby zrobił kierowca busa? Przed skrzyżowaniem się nie wyprzedza
A co kurwa ślepy jesteś? Przyspieszał będąc wyprzedzanym a potem hamował przed maską, poza tym tam nie ma znaków, że jest skrzyżowanie więc nie ma skrzyżowania.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów