📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Kurwa nigdy na to nie wpadłem ! dzięki z Tym Islamem zajebiste a kominiarka to przypał !
W jaki celu ustanawia się prawo? Aby je łamać, czy przestrzegać. Zabijajcie sąsiadów, jeździjcie na czerwonym. Powodzenia. Na jednym z filmików na Sadisticu gość zatrzymał pijanego kierowcę. Na cholerę, niszczyć system, niech zabija niewinnych.
@szuwik - jeśli prawo jest durne, to nie ma co się dziwić, że ludzie je łamią. A jeśli przed zabijaniem sąsiadów powstrzymuje cię tylko i wyłącznie kodeks karny, to gratuluję twoim rodzicom udanego wychowania swojego dziecka...
szuwik napisał/a:
W jaki celu ustanawia się prawo? Aby je łamać, czy przestrzegać. Zabijajcie sąsiadów, jeździjcie na czerwonym. Powodzenia. Na jednym z filmików na Sadisticu gość zatrzymał pijanego kierowcę. Na cholerę, niszczyć system, niech zabija niewinnych.
Jak prawo będzie nakazywało dymać własną babcię, oddawać 110% pensji do ZUS, chodzić do meczetu i przebierać synka za dziewczyn... a, sorry- to już w sumie jest- to też kurwa będziesz go przestrzegał ciołku?
P.S. dużo postów nabiłeś przez te kilka miesięcy mistrzu Wracaj na komendę pilnować przestrzegania prawa.
Nie wolno zasłaniać twarzy? Pierwsze słyszę...
Jeśli prawo mi nie pasuję, to czynie próby jego zmiany, a nie łamania.
umcykbumcyk - od kilkunastu lat to ja wychowuję dzieci, więc oszczędź sobie komentarzy na temat osób których i tak już nie poznasz.
Co do ilości moich postów, to świadczy tylko o jednym, nie znasz mnie quang-dat, a ja twoich 295 wypowiedzi tak.
umcykbumcyk - od kilkunastu lat to ja wychowuję dzieci, więc oszczędź sobie komentarzy na temat osób których i tak już nie poznasz.
Co do ilości moich postów, to świadczy tylko o jednym, nie znasz mnie quang-dat, a ja twoich 295 wypowiedzi tak.
Stop Stopowaniu Stopów Stopu w Stopie gdy ktoś tam ma Twarz
Panie tu trzeba MOCNO za szmaty do piwnicy w ryj i albo sie nauczy albo nie wypuszczać !
Panie tu trzeba MOCNO za szmaty do piwnicy w ryj i albo sie nauczy albo nie wypuszczać !
A prawo jest takie, że pewien z radców prawnych powiedział: "Znajdź mi przepis, a ja znajdę Tobie przeciwny". To ludzki wymysł, który jest ułomny. Prawda jest taka, że od zawsze - kto ma znajomości, po tego stronie prawo stoi
Wielcy przewrotowcy.... kozaki bo mają kominiarki... w czasie stanu wojennego nikt twarzy nie zasłaniał tylko walczyli o swoje... a teraz to "anonimowość" bo mama zobaczy
Nie rozumiem po co jest ten cały ból dupy z zasłanianiem twarzy. Jeśli nie jest się zadymiarzem czy chuliganem to nie ma najmniejszej potrzeby zasłaniać twarzy. A jeśli się jest to huj w dupę takiej osobie, nie powinna mieć żadnych praw...
@up
Ty to jednak debil jesteś, pewnie chcesz rewolucji i wielkiej przemiany w Polsce ale na zamieszki, czy lanie cyganów/ciapaków/antify byś poleciał z odkrytą mordą.
A nie, nie..ty będziesz cisnął w masce posty przed monitorem, anonymus pierdolony!
Ty to jednak debil jesteś, pewnie chcesz rewolucji i wielkiej przemiany w Polsce ale na zamieszki, czy lanie cyganów/ciapaków/antify byś poleciał z odkrytą mordą.
A nie, nie..ty będziesz cisnął w masce posty przed monitorem, anonymus pierdolony!
szopenfeldziarz napisał/a:
Nie wolno zasłaniać twarzy? Pierwsze słyszę...
Bo rudych nie dotyczy.
szuwik napisał/a:
Swoista logika -nieumieszczanie komentarzy na portalu, na którym odgrywają one dużą rolę i często są lepsze od tematów Poza tym ciesze się, że śledzisz moje posty, możesz robić z nich notatki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów