📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Jak na niskim poziomie intelektualnym trzeba być, by brać pod uwagę inny efekt od widocznego?
A teraz pokaż zakładanie łopaty za pomocą kasku
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Jak na niskim poziomie intelektualnym trzeba być, by brać pod uwagę inny efekt od widocznego?
widać, że po internecie jeszcze nie chodziłeś...
widzialem pierdylion takich filmików i 99.9% kask leci w powietrze, koleś stara by wylądował na głowie a tu taki chuj bo zawsze idioci obrywają po tych pustych łbach a inni mają polewkę.
TEGO SIE NIE SPODZIEWALEM!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów