Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mimo wszystko, gdyby mnie jakiś kundel ujebal w twarz, było by to jednym z ostatnich doświadczeń w życiu kundla, chyba, że by zdążył spierdolić. Dodam że nie zwykłem wkurwiać psów. I nie ważne jak bardzo byłby napięty, pies ma znać swoje miejsce w hierarchii, i każdy atak, werbalny bądź nie, powinien kończyć się wpierdolem, którego srogość wyznacza siła ataku.
W mojej ocenie ten pies podpisał na siebie wyrok śmierci
Nic dodać, nic ująć.
Oczywiście nic nie mam do psów szkolonych, które siedzą grzecznie, nie szczekają bo kurwa samochód przejedzie albo powietrze sobie przeleci i nie srają gdzie popadnie a potem wpierdalając to ze smakiem.
Takim właścicielom psów wielki kutas w dupę, za ignorowanie ludzi, którzy nie koniecznie przepadają za szczekaniem psa o 3:00 w nocy, bo kurwa jeż przebiegł obok.
Mimo wszystko, gdyby mnie jakiś kundel ujebal w twarz, było by to jednym z ostatnich doświadczeń w życiu kundla, chyba, że by zdążył spierdolić. Dodam że nie zwykłem wkurwiać psów. I nie ważne jak bardzo byłby napięty, pies ma znać swoje miejsce w hierarchii, i każdy atak, werbalny bądź nie, powinien kończyć się wpierdolem, którego srogość wyznacza siła ataku.
W mojej ocenie ten pies podpisał na siebie wyrok śmierci
Tylko że kwestia wychowania psa to bardziej pokazanie mu właściwych zachowań, a nie karania przemocą bo to tylko wzbudza dodatkową agresję u psa. Kwestia agresji bierze się ze strachu, gdy pies nie ma jak uciec od bodźca (ciasny chodnik, korytarz, bądź sytuacja na filmie gdy typ go obejmuje) to przechodzi do ataku, a żeby się tego pozbyć u psa to trzeba działać wręcz odwrotnie, np. pies atakuje rowerzystów, to w momencie jak pies widzi z daleka rowerzystę, stawia uszy i interesuje się nim trzeba mu dać nagrodę za kontakt z jego woli z niechcianym bodźcem. Dodatkowo gdyby byle Rottweiler Cię zaatakował szczękami w twarz, to raczej mógłbyś się pożegnać śmiało ze swoim ryjem, siła uścisku jego szczęk to jakieś "marne" 150 kg, nawet z posturą Brocka Lesnara byłoby ciężko, a istnieje wiele mocniejszych ras.
Takim właścicielom psów wielki kutas w dupę, za ignorowanie ludzi, którzy nie koniecznie przepadają za szczekaniem psa o 3:00 w nocy, bo kurwa jeż przebiegł obok.
>weź stróżującego psa do bloku
>nie umiej sobie poradzić z instynktem terytorialnym
>brak profitu
>jebać właściciela podwójnie
A jak obcy bahor wbiegnie komuś na posesję, to czy psy właściciela też mają prawo go pogryzc, kretynie?
Nie, trzeba najpierw samemu bachorowi nakopać do rzyci, a potem wsadzić go do miski psa i poczekać aż go zje.
A jak obcy bahor wbiegnie komuś na posesję, to czy psy właściciela też mają prawo go pogryzc, kretynie?
Skąd się kurwa takie przychlasty biorą? Drogi Panie. Po to właśnie się ma ogrodzenie, tabliczkę "zły pies" i psa stróżującego, żeby nikt nieproszony Ci się nie wpierdalał. W momencie, kiedy jakiś bezmózgi rodzic nie upilnuje pociechy i ta Ci się wpierdoli na działkę to zarówno rodzic jak i dziecko powinni skończyć w a)więzieniu, b)misce dla psa.
Co za czasy nadchodzą, że ludzie myślą, że mogą się wpierdalać gdzie chcą i są bezkarni.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów