📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
14 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
zakopywanie piesela, to marnotrawstwo miesa. Lepiej ubic, ugotowac i zawekowac...mniam, pychota
Ja kurwa tego nie ogarniam ...
Skurwiel bez empati poczucia winy zakopuje psa żywcem.. ale psa za darmo w inne ręce nie odda nawet jak ktoś jest chętny.
Skurwiel bez empati poczucia winy zakopuje psa żywcem.. ale psa za darmo w inne ręce nie odda nawet jak ktoś jest chętny.
Musashi_Miyamoto napisał/a:
To nie Polska Kultura ojkofobie huju jebany. To poziom wykształcenia i zacofania wynikającego z głębokiej prowincji i biedoty a takie zjawiska znajdują się w różnych rejonach na Świecie również w Hiszpani, Francji czy USA więc Ty sobie KURWO // Polską gęby nie wycieraj.
Za to określenia "huju jebany", "KURWO" to jaka kultura? Radziecka?
Ta kurwa mendę społeczną jebanego alkoholika żywcem zakopać. I tak żadnego pożytku ,a i debila mniej.
Kurła zamiast przeskoczyć i wklepać chujowi to film kręci
hahahahahahahahaha kurwa ale się uśmiałem hahaha
hahahahahaha
Stary ostro zapierdalal Cię w ryj. Do kościółka pewnie chodzisz.
Trzeba być idiotom żeby stać patrzeć nagrywać tylko po to by przez moment błyszczeć w unterciecie.
Banda twardych sadoli, ale jak męczą psa to się uruchamiają bo szkoda zwierzaka. Jednak jest nadzieja dla ludzi. Dobrze że znacie granice. Pozdrawiam.
Maggocik napisał/a:
Stary ostro zapierdalal Cię w ryj. Do kościółka pewnie chodzisz.
nie chodzę porównanie psa z człowiekiem to lewactwo w chuj tak jakbyś porównał pedała z normalnym gościem tfu kurwa.
A co z tym psiakiem się podziało dalej jak rozwinęła się dalsza przygoda
Nie jestem psychologiem społecznym ale dziwi mnie zachowanie ludzi na tym portalu. Jakby dziecko ktoś zakopywał to komentarze " dobrze tak gówniakowi" a jak pieska to "biedny piesek". Ciekawe to jest dla mnie.
dobrze zrobił takie małe kundle to trzeba tylko utylizować
ten pies zdaje sobie sprawę że uniknął niechybnej śmierci, będzie wierny temu człowiekowi który go zabrał aż do końca swoich dni.
co to za różnica czy pies zdychał czy nie? przecież oddychał.
mówcie co chcecie, ale to czyste skurwysyństwo tak się pastwić nad zwierzakiem.
co to za różnica czy pies zdychał czy nie? przecież oddychał.
mówcie co chcecie, ale to czyste skurwysyństwo tak się pastwić nad zwierzakiem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów