18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 14 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
yoyobart 2021-11-23, 8:00
zakopywanie piesela, to marnotrawstwo miesa. Lepiej ubic, ugotowac i zawekowac...mniam, pychota
Zgłoś
Quassar 2021-11-23, 8:47
Ja kurwa tego nie ogarniam ...
Skurwiel bez empati poczucia winy zakopuje psa żywcem.. ale psa za darmo w inne ręce nie odda nawet jak ktoś jest chętny.
Zgłoś
Krak 2021-11-23, 9:08
zakolakk napisał/a:

Akcja miała miejsce w Mogilnie

Jak qrwa zakpoał?
Ja widzę jak odkopuje.
Zgłoś
htp 2021-11-23, 9:49 1
Musashi_Miyamoto napisał/a:

To nie Polska Kultura ojkofobie huju jebany. To poziom wykształcenia i zacofania wynikającego z głębokiej prowincji i biedoty a takie zjawiska znajdują się w różnych rejonach na Świecie również w Hiszpani, Francji czy USA więc Ty sobie KURWO // Polską gęby nie wycieraj.

Za to określenia "huju jebany", "KURWO" to jaka kultura? Radziecka?
Zgłoś
jjklkkkksaa 2021-11-23, 9:55
Ta kurwa mendę społeczną jebanego alkoholika żywcem zakopać. I tak żadnego pożytku ,a i debila mniej.
Zgłoś
pusiazero 2021-11-23, 10:47
To ścierwo. Zakopać cie śmieciu
Zgłoś
xionc e2rd 2021-11-23, 10:58 1
Kurła zamiast przeskoczyć i wklepać chujowi to film kręci

xiędzu
Zgłoś
Maggocik 2021-11-23, 11:04 1
Jerzy_Owsik napisał/a:

i kurwa tfu na tego chuja co nagrywał za porównanie psa do człowieka , ja pierdole jebane lewactwo
hahahahahahahahaha kurwa ale się uśmiałem hahaha
hahahahahaha

Stary ostro zapierdalal Cię w ryj. Do kościółka pewnie chodzisz.
Zgłoś
19_91 2021-11-23, 12:37 1
Trzeba być idiotom żeby stać patrzeć nagrywać tylko po to by przez moment błyszczeć w unterciecie.
Zgłoś
Kurde26 2021-11-23, 16:49 1
Banda twardych sadoli, ale jak męczą psa to się uruchamiają bo szkoda zwierzaka. Jednak jest nadzieja dla ludzi. Dobrze że znacie granice. Pozdrawiam.
Zgłoś
Jerzy_Owsik 2021-11-23, 18:32 2
Maggocik napisał/a:

Stary ostro zapierdalal Cię w ryj. Do kościółka pewnie chodzisz.

nie chodzę porównanie psa z człowiekiem to lewactwo w chuj tak jakbyś porównał pedała z normalnym gościem tfu kurwa.
Zgłoś
Master.of.Hardcore 2021-11-24, 1:33
A co z tym psiakiem się podziało dalej jak rozwinęła się dalsza przygoda
Zgłoś
Kajter 2021-11-24, 9:41 1
Nie jestem psychologiem społecznym ale dziwi mnie zachowanie ludzi na tym portalu. Jakby dziecko ktoś zakopywał to komentarze " dobrze tak gówniakowi" a jak pieska to "biedny piesek". Ciekawe to jest dla mnie.
Zgłoś
ShaneMosley 2021-11-25, 10:59
dobrze zrobił takie małe kundle to trzeba tylko utylizować
Zgłoś
Piolho1987 2021-11-30, 14:43
ten pies zdaje sobie sprawę że uniknął niechybnej śmierci, będzie wierny temu człowiekowi który go zabrał aż do końca swoich dni.
co to za różnica czy pies zdychał czy nie? przecież oddychał.
mówcie co chcecie, ale to czyste skurwysyństwo tak się pastwić nad zwierzakiem.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów