📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
A to kurwa jebana bezduszna zapijaczona.
Na psiarnie z tym filmem idź
Dwóch debili....jeden zakopał psa żywcem drugi stał i to nagrywał nie robiąc nic. Grunt, że zwroty grzecznościowe zachowane
hahaha to nasz kolega sadolowy pewnie który tak bardzo nie lubił piesków gdzie on się podział tak długo się zastanawiałem
Teraz jego zakopać i sprawa rozwiązana najprościej jak się tylko da.
i kurwa tfu na tego chuja co nagrywał za porównanie psa do człowieka , ja pierdole jebane lewactwo
hahahahahahahahaha kurwa ale się uśmiałem hahaha
hahahahahaha
Futrzak123 napisał/a:
A to kurwa jebana bezduszna zapijaczona.
28marcin03 napisał/a:
Na psiarnie z tym filmem idź
Riikko napisał/a:
takich chujow to na jajach wieszac...
Ukasz995 napisał/a:
Chciał bym tam być!! Ta kurwa by miała z mordy smalec!!
hahahahahahahahaha kurwa ale się uśmiałem hahaha
Jesse.Pinkman napisał/a:
Teraz jego zakopać i sprawa rozwiązana najprościej jak się tylko da.
hahahahahaha
Pokazać twarz tego starego syna zasyfiałej kurwy z PGR-u. Ludzie powinni wiedzieć, komu pluć w pysk.
Owsik znowu się naćpał i grasuje na sadolu, ja pierdolę idę piwko strzelić
ten pajac porównuje psa z człowiekiem? to ok ja od jutra sram po blokiem ,szczam na klatce i drę ryja cały dzień i noc , pies może i tym bardziej ja też mogę, przecież to to samo .
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów